- 16 Aralık 2020
- 36
- 12
- 3
- 25
- Konu Sahibi Kelebegim43
-
Canım milleti dinleme kendi hayatının kaptanı sensin ve artık annesin yavruna senden iyi kimse bakamaz ve kimse sen kadar düşünemez artık Herşeyin altından kalabilecek güçtesin kendine ve kuzuna inan Herşey çok güzel olacakCok stresliyim 30 haftalik hamileyim ilk bebegim 20 yasindayim evet acemiyim evet bisey bilmiyorum arastiriyorum ogreniyorum ama etrafimdakiler bebegime bakamam gibi seyler soyleyip duruyorlar ve hamile halimle moralimi bozuyorlar zaten dogum stresi uzerimde aglatiyorlar insani yaw bi akil verim lutfenn
Şu an endişe etmeniz çok normal ama inanın kucağınıza aldıktan sonra annelik duygusunu hissediyorsunuz. Bebeğiniz için uykusuz kalmak, aç kalmak, onun için endişe etmek vs vs bu anlarda size bakamazsınız diyenlerden hiçbiri yanınızda olmayacak takmayın boşu boşuna. Hamileliğinizin tadını çıkarın. Kazasızca kucağınıza alın inşallahCok stresliyim 30 haftalik hamileyim ilk bebegim 20 yasindayim evet acemiyim evet bisey bilmiyorum arastiriyorum ogreniyorum ama etrafimdakiler bebegime bakamam gibi seyler soyleyip duruyorlar ve hamile halimle moralimi bozuyorlar zaten dogum stresi uzerimde aglatiyorlar insani yaw bi akil verim lutfenn
Ayyy cokk tesekkur ederim sizin gibi kalbi temiz insanlar iyi ki varrrŞu an endişe etmeniz çok normal ama inanın kucağınıza aldıktan sonra annelik duygusunu hissediyorsunuz. Bebeğiniz için uykusuz kalmak, aç kalmak, onun için endişe etmek vs vs bu anlarda size bakamazsınız diyenlerden hiçbiri yanınızda olmayacak takmayın boşu boşuna. Hamileliğinizin tadını çıkarın. Kazasızca kucağınıza alın inşallah
Cokkk tesekkur ederimmm Allahh razi olsun sizdennValla aynı yaştayız ben olsam ben de korkardım. Ama inşallah elinden geldiğinin en iyisini yapabilirsin.
Evet hep oyle yapiyorum arastiriyorum peki neleri arastirmam gerekiyor bunun icin de bilgi verirmisinizz20 değil 45 yaşında olsanız dahi hayatınızda ilk kez tecrübe edeceğiniz bir şeyde bocalamanız çok normal.
Kimse bu veriler yüklenmiş şekilde yaşamıyor, kuzene yeğene ya da kardeşe bakmaya da benzemiyor, çocuk apayrı bir olay.
Başa gelmeden öğrenilecek bir şey değil.
O sebeple kulaklarınızı tıkayın ve akışına bırakın her şeyi.
Büyükleri veyahut sağı solu dinlemek yerine hekimleri baz alın, ataştırmacı bir anne olun, sorgulayın.
Gerçekten böyle insanlar var mı, sen bebeğine bakamazsın mı diyorlar ciddi ciddi? Zorlanırsın tabii ki ama niye bakamayasın? Millet de bir garip. Bu arada siz reşit olur olmaz evlendiniz mi n’aptınız öyle?
Gercektenmi benim kardesim de var aslinda ama o dogdugunda ben kucuktum annem bakmama izin vermiyordu ama cocuklarla cok iyi ilgilenen biriyim cocuklarla iyi anlasan biriyim ya cocuklari cok severim ama boyle insanlar oldukca sinirlerim bozuluyor gercekten hayattan soguyorumBırak konuşar konuşsun. Hayatım boyunca bebek kucağıma almadım. Aldığım da geneldi aylarını doldurmuş büyümüş bebeklerdi. Sadece alıp ağlayınca annesine verirdim.. Bebeğim oldu prematüri küçücük
Bakamam diye korkarken bebeğimi kucağıma aldığım ilk andan itibaren Rabbimin hikmeti o gücü verdi bana... Annelik insanın içinde olan birşey yapıyorsun ve yaptığına sen bile inanamıyorsun
Enerji ne kelime ya enerjimi emseler keske beni emiyorlar beni insan da hal birakmiyorlarCevaplarını ver sende bidaha söyleyemezler, sen bakabildiysen ben hayli hayli bakarım de, insanın enerjisini emiyor böyle insanlar
Takma o insanları çünkü hiçbir zaman sonu gelmeyecek o insanlarınGercektenmi benim kardesim de var aslinda ama o dogdugunda ben kucuktum annem bakmama izin vermiyordu ama cocuklarla cok iyi ilgilenen biriyim cocuklarla iyi anlasan biriyim ya cocuklari cok severim ama boyle insanlar oldukca sinirlerim bozuluyor gercekten hayattan soguyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?