Bebeğime yetememek

Kelebegim43

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
36
12
3
25
Cok stresliyim 30 haftalik hamileyim ilk bebegim 20 yasindayim evet acemiyim evet bisey bilmiyorum arastiriyorum ogreniyorum ama etrafimdakiler bebegime bakamam gibi seyler soyleyip duruyorlar ve hamile halimle moralimi bozuyorlar zaten dogum stresi uzerimde aglatiyorlar insani yaw bi akil verim lutfenn

Valla aynı yaştayız ben olsam ben de korkardım. Ama inşallah elinden geldiğinin en iyisini yapabilirsin.

20 değil 45 yaşında olsanız dahi hayatınızda ilk kez tecrübe edeceğiniz bir şeyde bocalamanız çok normal.
Kimse bu veriler yüklenmiş şekilde yaşamıyor, kuzene yeğene ya da kardeşe bakmaya da benzemiyor, çocuk apayrı bir olay.
Başa gelmeden öğrenilecek bir şey değil.
O sebeple kulaklarınızı tıkayın ve akışına bırakın her şeyi.
Büyükleri veyahut sağı solu dinlemek yerine hekimleri baz alın, ataştırmacı bir anne olun, sorgulayın.

Gerçekten böyle insanlar var mı, sen bebeğine bakamazsın mı diyorlar ciddi ciddi? Zorlanırsın tabii ki ama niye bakamayasın? Millet de bir garip. Bu arada siz reşit olur olmaz evlendiniz mi n’aptınız öyle?

Cok stresliyim 30 haftalik hamileyim ilk bebegim 20 yasindayim evet acemiyim evet bisey bilmiyorum arastiriyorum ogreniyorum ama etrafimdakiler bebegime bakamam gibi seyler soyleyip duruyorlar ve hamile halimle moralimi bozuyorlar zaten dogum stresi uzerimde aglatiyorlar insani yaw bi akil verim lutfenn
Canım milleti dinleme kendi hayatının kaptanı sensin ve artık annesin yavruna senden iyi kimse bakamaz ve kimse sen kadar düşünemez artık Herşeyin altından kalabilecek güçtesin kendine ve kuzuna inan Herşey çok güzel olacak 🥰🥰🥰

Şu an endişe etmeniz çok normal ama inanın kucağınıza aldıktan sonra annelik duygusunu hissediyorsunuz. Bebeğiniz için uykusuz kalmak, aç kalmak, onun için endişe etmek vs vs bu anlarda size bakamazsınız diyenlerden hiçbiri yanınızda olmayacak takmayın boşu boşuna. Hamileliğinizin tadını çıkarın. Kazasızca kucağınıza alın inşallah 🌸

Yaşla alakası yok. İnsan elbette korkuyor. Bir canlı ve sadece sana muhtaç ama doğunca unutuyorsun hepsini. Onun sadece sana ihtiyacı var unutma. Yapamazsın diyenlere de sakın aldırma öyle bir yaparsın ki. Yapamam edemem diye düşünme. Kendine güven.

Yaşla kesinlikle alakası yok ilk çocuk her yaşta bilmediğin bir olay. Ama gel gelelim ki şuan ünv. De olup arkadaşlarınla gezip eğleneceğin yaşta evlenmiş olup birde üstüne hamile olman çok yanlış.

Şu an endişe etmeniz çok normal ama inanın kucağınıza aldıktan sonra annelik duygusunu hissediyorsunuz. Bebeğiniz için uykusuz kalmak, aç kalmak, onun için endişe etmek vs vs bu anlarda size bakamazsınız diyenlerden hiçbiri yanınızda olmayacak takmayın boşu boşuna. Hamileliğinizin tadını çıkarın. Kazasızca kucağınıza alın inşallah 🌸
Ayyy cokk tesekkur ederim sizin gibi kalbi temiz insanlar iyi ki varrr😍😍

20 değil 45 yaşında olsanız dahi hayatınızda ilk kez tecrübe edeceğiniz bir şeyde bocalamanız çok normal.
Kimse bu veriler yüklenmiş şekilde yaşamıyor, kuzene yeğene ya da kardeşe bakmaya da benzemiyor, çocuk apayrı bir olay.
Başa gelmeden öğrenilecek bir şey değil.
O sebeple kulaklarınızı tıkayın ve akışına bırakın her şeyi.
Büyükleri veyahut sağı solu dinlemek yerine hekimleri baz alın, ataştırmacı bir anne olun, sorgulayın.
Evet hep oyle yapiyorum arastiriyorum peki neleri arastirmam gerekiyor bunun icin de bilgi verirmisinizz

Bırak konuşar konuşsun. Hayatım boyunca bebek kucağıma almadım. Aldığım da geneldi aylarını doldurmuş büyümüş bebeklerdi. Sadece alıp ağlayınca annesine verirdim.. Bebeğim oldu prematüri küçücük
Bakamam diye korkarken bebeğimi kucağıma aldığım ilk andan itibaren Rabbimin hikmeti o gücü verdi bana... Annelik insanın içinde olan birşey yapıyorsun ve yaptığına sen bile inanamıyorsun

Gerçekten böyle insanlar var mı, sen bebeğine bakamazsın mı diyorlar ciddi ciddi? Zorlanırsın tabii ki ama niye bakamayasın? Millet de bir garip. Bu arada siz reşit olur olmaz evlendiniz mi n’aptınız öyle?
😑😑yaa nolur bide oyle demeyin yaptim bi hata erken evlendim artik kacis yok malesef evet oyle diyor millet agzi olan konusuyor da iste ne diyecen🙄🙄

Bırak konuşar konuşsun. Hayatım boyunca bebek kucağıma almadım. Aldığım da geneldi aylarını doldurmuş büyümüş bebeklerdi. Sadece alıp ağlayınca annesine verirdim.. Bebeğim oldu prematüri küçücük
Bakamam diye korkarken bebeğimi kucağıma aldığım ilk andan itibaren Rabbimin hikmeti o gücü verdi bana... Annelik insanın içinde olan birşey yapıyorsun ve yaptığına sen bile inanamıyorsun
Gercektenmi benim kardesim de var aslinda ama o dogdugunda ben kucuktum annem bakmama izin vermiyordu ama cocuklarla cok iyi ilgilenen biriyim cocuklarla iyi anlasan biriyim ya cocuklari cok severim ama boyle insanlar oldukca sinirlerim bozuluyor gercekten hayattan soguyorum

30 yaşındayım 25 gün oldu doğum yapalı hamileyken de korkuyordum şuan da korkuyorum 50 yaşında olsam yine korkardım. Anneyiz cok normal.
Millet konuşur duyma. Çokta güzel bakarsın bebeğine en güzel sen bakarsın.

Gercektenmi benim kardesim de var aslinda ama o dogdugunda ben kucuktum annem bakmama izin vermiyordu ama cocuklarla cok iyi ilgilenen biriyim cocuklarla iyi anlasan biriyim ya cocuklari cok severim ama boyle insanlar oldukca sinirlerim bozuluyor gercekten hayattan soguyorum
Takma o insanları çünkü hiçbir zaman sonu gelmeyecek o insanların
.dogumda ayrı, emzirmede ayrı, alt değiştirmede, uyutmada, ek gıdada herşeyde ayrı canını sıkacaklar o yüzden takmaman en doğrusu

Eee yani,bakamayacaksam ne olacak,doğurmayım mı,siz mi bakacaksınız deyin?Ne hadsizlik,münasebetsizlik..32 yaşındayım,ilk çocuğuma hamileyim.Bu yaşta ben korkuyorum becerebilecek miyim diye?Korkmak,tedirgin olmak normal.Ama hadsizlere kulak tıkayın.

Back