Merhaba kızlar. 6 aylık kızım var. Hiç bir şekilde uyku eğitimi veremedim veremiyorum. Gündüz kalkmıyor gece uykusuna sabah ezanından sonra geçiyor. Denemediğin yol kalmadı. Belki farklı fikirleriniz vardır diye sizlerede sormak istedim. Uyku arkadaşı olmadı, emmiyorda, yalancı memeyi asla almıyor. Bazen şekerli suya bile batırıp veriyorum onuda istemiyor. (asla yapmam diyordum). Heryer de görüyorum besige koyup ağlasa bile yanına gitmemekle çözüm bulan çok var. Onada benim içim dayanmıyor. Resmen ağlayarak yorulmaktan uyuyor gibi düşünüyorum. Belki ben yanlışım. Acaba belli bi süre sonra kendi kendine düzene girer mi. Bazen diyorum bazi konularda gaddar olmam gerek. Sonuç olarak yine kıyamıyorum. Herkesin ağzında uyku eğitimi. Artık tamamen bıraktım denemeyi bende. Ben ona uyum sağlıyorum. Ne zaman isterse o zaman. Doğrumu bu onuda bilmiyorum. Yani kafam allak bullak. 1 kezz dedim deneyim besigine koyup yanına gitmeyim. Sese gittim yavrum kıpkırmızı olmuş gözleri. O gece resmen vicdan azabı çektim. Sizce ben mi diretmeliyim. Yoksa herşey belli bi süre sonra kendiliğinden düzene girer mi. Her annenin bu süreçte çok zorlandığına eminim. Sizler nasıl bir yol izlediniz. Yada o günlere donseniz şunuda yapardım bunu asla yapmazdım dediğiniz şeyler neler. Her türlü yoruma açığım sadece besige bırak ağlasa bile gitme demeyin onu asla yapamıyorum