Bebeğime teşhis konulmadı.

Pekı tarama testlerinde bellı olmuyormuanne hamıle ıken

Yoo:) onyargi nefret boyle birsey iste:) . Meslegime bayiliyorum, hastalarim beni cok sever, ben de onlari. Bu meslek disinda hicbir sey yapamazdim diyecek kadar da cok seviyorum isimi. Hatta hayalimdeki yerdeyim. Bir bebegin hayatini kurtarma hazzini hicbir seyde de alamam biliyorum. Guleryuzlu olmak hayat motivasyonum. Hatta sadece hastalara karsi da degil, genel yapi olarak hic tanimadigim bir guvenlige, kasiyere, banka calisanina gun icinde gordugum herkese gulumseyen, hal hatir sormaya calisan tek bir gulumsemenim bile insanlarin moralini duzelttigini gununun iyi gecmesini sagladigini bilen, bunun icin azami dikkat gosteren biriyim. Nefret cok guclu bir duygu. O kadar guclu negatif bir duyguyu icimde barindirmak icin hayat cok kisa.
O yuzden onyargi, nefretle dolu cumleleri hic anlamadim anlamiyorum. Ama siz nefretten kor olmussunuz mesela, yasadiginiz bir olay uzerinden tum meslek grubuna nefret kusan cumleler kurabiliyorsunuz ki hic saglikli degil normal de degil, disardan objektif olarak bakabilirseniz anlayabilirsiniz.. Kendi durumunuzda bir ihmal, bir canilik? oldugunu dusunuyorsunuz bunu tanimadiginiz her dr dan nefret ederek degil sorumlu oldugunu dusundugunuz kisiyi yasal olarak sikayet ederek sorununuzu cozebilirsiniz. Hickimse sizin stres topunuz degil. Yasadiklarinizin sorumlusu tanimadiginiz insanlar da degil. Lutfen usluba dikkat. Saygilar..

İsterseniz meslektaşlarınızın ismini de yazayım bebeklerim gitti kendim de ölümden döndüm.
Hiçbiriniz iyi niyetli değilsiniz
Genelleme yapmak ne kadar doğru . Ne yaşadınız bilemiyorum ama kimseyi genellemeyin lütfen . Oğlumun sağlık sorununu dikkatli bir doktor sayesinde anladık . Hayatını kurtardı.

Canım bilgim yok ama Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah

o kadar sagliksiz fikirleriniz var ki. bu topicte size ustunluk taslayan birisi oldu mu? isin aslini teknik kismimi bilmeden ihmal vs yorum yapmak dogru degil dendi. Siz alakasiz bir sekilde bir hisimla icinizde ne varsa bu topige doktunuz. Nefretinizi yeni topik acip kusabilirsiniz ama yeri burasi degil

Rabbim acil şifa versin... Mübarek günlerde dularimizi kabul etsin . İnshaAllah en kısa zamanda sağ Salim evinize dönersiniz... Yanına gidebiliyorsaniz.. yanında kuran okuyun.. Rabbimin şifası nerden gelir belli olmaz

Doktorumuzda metabolik hastalıktan şüphelendi zaten belirtisi 4 gün sonra çıktı kalbi sanki dışarda atıyordu ve hiç ağlamıyordu uyanmıyordu. ( Nefes alamıyordu ve organları zarar görmüş kalp kapakçığı kan kaçırıyordu 2 günde midesi kanamıştı ( metabolik hastalık çıkan bebekler yaşama oranı yüzde kaç

oyle yasama yuzdeleri vs dusunup caninizi sikmayin. Binlerce metabolik hastalik var ve cok sukur artik bir suru tedavi yontemi var. Tedavisi olan grupta iseniz cok iyi bir sey zaten 45 yasinda olup takibe gelen hastamiz bile var yani. isterseniz siz ozelden detayli yazin ben bir bakayim

Mesleğinize ve insan olarak herkese saygım sonsuz fakat burada konu sahibi ilk günden bi anormallik olduğunu sürekli bi uyku hali ve ağlayamama olduğunu söylüyor en azından bikaç gün gözlem altında tutulabilinirdi,bilinçli anne farketmiş,farketmeyen bir anne de olabilirdi son ana kadar o yüzden ki konu Sahibi doktorun metabolik rahatsızlıktan şüphelendiğini de belirtmiş yani en azından sürekli bi uyku durumu ve beslenememe ağlamama durumları olduğu İçin hala doktorun bikaç gün gözlem altına alması gerektiğini düşünüyorum

tesekkurler oncelikle. Yalniz detayli olarak yorumlara bakarsiniz ilk gunler diyor; esas olarak 4. gun baslamis bulgular. Nerdeyse hicbir metabolik hastalik ilk gun bulgu vermez. Bulgu vermedigi icin ve hastanin ilk muayenesi normal oldugu icin hastanin taburcu edilmesi de normal bu durumda. Zaten bu tip gec cikan bulgular nedeniyle ilk hf mutlaka kontrol onerilir tum bebeklere

Doktor hanım hiç laf yetiştirip vakit kaybetmeyin kötü niyetlilere direkt yorumu şikayet edin. Amaç günah keçisi ilan etmek, yardım etmek ya da başka bir şey değil.

böyle insanlara cevap vermeye bile değmez ben bi kere bile doktorumdan şüphelenmedim sizler sadece bi vesilesiniz Allah sizlerden razı olsun hakkınız ödenmez

böyle insanlara cevap vermeye bile değmez ben bi kere bile doktorumdan şüphelendim sizler sadece bi vesilesiniz Allah sizlerden razı olsun hakkınız ödenmez
iyi ki varsiniz. Ne para ne prestij ne baska bisey tek motivasyonumuz sizlerin sagligi ve duasi, var olun

Doktor hanım hiç laf yetiştirip vakit kaybetmeyin kötü niyetlilere direkt yorumu şikayet edin. Amaç günah keçisi ilan etmek, yardım etmek ya da başka bir şey değil.
hepsini yakinen taniyorum zaten bu tiplerin, kafasinda soru isaretleri olanlar varsa diye diger insanlar icin yaziyorum zatencok sagolun(ihmal diyen arkadasi degil nefret sacani kastediyorum, diger arkadasimizim iyi niyetinden eminim)

Anladım teşekkürler bilgilendirmeniz için

Bence kötü niyetli olan sizsiniz konu sahibi ilk gün uyuma ve ağlamama durumu olduğunu söylediği için yorum yaptım bu şekil doktor hanımda ilk gün anlaşılamayacağını söylediği için bilgilendirme için teşekkür ettim bence siz kötü niyetli ve kötü kalplisiniz herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz o sebeple

Allah ım şifa versin,sağlığına kavuşsun inşallah,sizede sabır diliyorum,en kısa zamanda sağlıkla kucaklarsınız inş bebeğinizi..

Yorumun konu sahibine bir faydası yok, bebeğe bir faydası yok, teselli amacı yok. Klavye var diye yazabiliyorum mantığıyla yazmışsınız. Tohturu şikayet et diye kendinizce nefret aşılayıp hedef gösteriyosunuz. Burdaki kötü niyetli insan çok belli. Bi yorumunuzu tekrar okuyun üzerine düşünün. Benimle de muhatap olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…