Bebeğime teşhis konulmadı.

benden anne olmaz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
176
118
53
36
Arkadaşlar 1 hafta önce doğum yaptım gayet sağlıklı doğmuştu evladım ama hep uyuyodu gözünü açarken bile 5-10 saniye açıyodu sonra geri kapatıyordu. Kan alınırken iğne yapılırken hiç ağlamıyodu. Eve geldik 4 gün benimle kaldı son gün vücudu yeşilimsi oldu ve kalbi sanki dışarda atıyordu bizde korkmaya başladık hazırlanıp yakın hastaneye gittik. Hemen yoğun bakıma aldılar evladım nerdeyse ölmek üzereymiş biz kahrolduk aşırı üzüldük. Gittiğimiz hastanede tedaviler yetersiz kaldı ve başka hastaneye sevk ettiler hala bebeğimiz nesi olduğunu ne doktorlar ne de biz biliyoruz bütün testler yapıldı organları çok zarar görmüş. Doktorlar bize bebeğiniz buraya geldiğinde hiç iyi değildi herşeye hazırlıklı olun dediler Gerçekten çok üzgünüm herşey çok ani oldu Allah'a şükürler olsun ki yakınımızda olan hastanede yenidoğan yoğun bakımı vardı. Şuanlık doktorlar metabolik hastalıklar dan şüpheleniyolar ama inşallah o değildir diyolar testin sonuçlarını bekliyorlar benim gibi böyle bi durumu yaşayan var mı ? Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah doktorlar bize bebeğiniz buraya geldiğinde hiç iyi değildi herşeye hazırlıklı olun dediler 3 gündür ne haldeyim bi bilseniz

Benim oglumun metobolik rahatsizligi var ama boyle bi durum yaşamadık insallah yoktur cok gecmis olsun

Çok üzüldüm Allah şifa versin

Acil şifalar dilerim.o beklemek belirsizlik nasıl biliyorum saatleri bırak dakikalar saniyeler geçmiyor ya.

Allah sifa versin

Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda geçecek canım umarım...kalbinde sorun olabilir ewt iyi bir prof. Görseydi fena olmazdı bulunduğum şehirde tek bir çocuk kard.. var oda prof keşke trabzona gelebilseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…