• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğime süt yetiyor mu?

armchair99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
31
5
36
32
Bebeğimi beslenmesi için çok zor uyandırıyorum. 5 10 dk emiyor ve hemen uyuyakalıyor ya da emmek istemiyor 5 10 dk sonra. Sarılık vardı ama ciddi miktarda değildi. Şu an büyük ölçüde geçti. En az 5 Çişli bezi var ama emin olamıyorum süt yetiyor mu. Deneyimli annelerden yardımcı olursa sevinirim.

Ne kadarlık bebek? İlk günler böyle olur siz emzirmeye devam edin. Geceleri çok zorlamasınız da gündüz uyanmaya zorlayabilirsiniz biyolojik saati için. Ara ara sağlık ocağına götürüp tarttırın hep aynı tartıda.

Banyo yapincada çok uzun süre uyur uyanması çok zor olur memeyi ağzına vermeye çalışın, benimki uyanmazdi ama uyanincada iyi emerdi

Ayağının altına ufak çimdikler atabilir. Çenesini uyarabilir.Islak pamuğu yüzünde gezdirebilirsiniz. Bebekler altları açılıncada uyanır.

Bebeğimi beslenmesi için çok zor uyandırıyorum. 5 10 dk emiyor ve hemen uyuyakalıyor ya da emmek istemiyor 5 10 dk sonra. Sarılık vardı ama ciddi miktarda değildi. Şu an büyük ölçüde geçti. En az 5 Çişli bezi var ama emin olamıyorum süt yetiyor mu. Deneyimli annelerden yardımcı olursa sevinirim.
Aynı dertten muzdaripim arada mama veriyorum günde 3 kez ama onun dışında sürekli memede yetiyor mu yetmiyor mu sürekli uyku hali 16 günlük şuan anlayamıyorum

Bir bebek 15 günlük olduğunda doğum kilosuna erişmiş ise sütünüz yetiyordur. İlk 1 ay altını açın ıslak mendille silin yüzünü uyandırıp aktif emmesini sağlayın. Sonra zaten kendi uyanmaya başlıyor . Sarılık nedeniyle sık sık emzirin hem sütünüz artar hemde sarılığı çabuk atlatır. Gerekirse yarım saate bir.

Back