- 6 Ekim 2024
- 70
- 20
- 3
Bebeğimi gece 9’da yatırdım saat 1’de uyandı. Beslendi, altını değiştirdim, gazı yok, ağlamıyor, burnu tıkalı değil. Hiçbir şeyi yok asla uyumuyor aşırı derece beslenmek istiyor hiç içemeyeceği derecede mama içiyor, emiyor asla yetmiyor mama içerken hem sallayıp hem pış pış diyerek zar zor uyuttum iki defa kollarım koptu 1 saat öyle uyutabildim. En son çok uykusu geldi sabah saat 9.45’te uyudu. 2 aylık bir bebek bu kadar uyanık kalabilir mi üstelik esniyor uykusu var ama uyuyamıyor ve aşırı bir beslenme isteği sonralara doğruda ağlama huzursuzluk. Sabah uyuduktan sonra artık benimde pertim çıktı 14.00’a kadar uyumuşuz. Yine gece uykusu bozulmasın diye 2,5 saat zorla uyanık tuttum şarkılar gıdıklamalar vs. akşam saat 17.30 oldu ne emdi nede mama yedi. Zorla 20 cc mama verdim kustu. 2 aylık normalde acıkması lazım kaç saat oldu çok üzülüyorum biberonu ağzına zorla sokuyorum biberona parmağımla vura vura zorla içirdim biraz daha uyudu tabi yine baygın gibi yatıyor. Gece besleniyor depoluyor gündüz bütün gün aç uyuyor. Yalvarırım ilk defa böyle bir şey görüyorum ne yapıcam bu geçici bir durum mu büyüme atağımı bilmiyorum hayat kalitem sıfıra düştü