Oncelikle cok tesekkur ederim uzun detayli yanit icin.Kuvet ayakligi baktim cnm ama anladigim kadariyla kucuk kuvetler icin ben buyuk kuvet aldim ona uygun ayaklik varmidir senceöncelikle bebeğin hayırlı olsun. alışveriş için henüz erken olsa da bahar indiriminde bişiler alırsan rahat edersin. battaniyeler biraz çok olmuş. bence daha alma.. eğer 10lu hastane çıkışı alırsan onun içinden de çıkar. hastanede kullanacağı kıyafetin takımı olsun dersen yine 10lu almanı tavsiye ederim ama ayrıca battaniye alma çünkü 1 yaşına gelince battaniye pek kullanışlı olmuyor uyku tulumu kullanacaksan bu battaniyeler 6 aylık kullanım için olacak.
listeye gelince internette gayet kapsamlı listeler var bazı şeylerin, mesela süt sağma makinesi gibi, markasına modeline karar verip doğumdan sonra eğer gerekirse almanı tavsiye ediyorum. mothercarein yeni doğan kıyafetleri çok güzel oluyor. sadece 2 parçalı olanların bellerini pek beğenmiyorum. sanki sıkacak gibi geliyor bana, bu yüzden oradan alığım kıyafetler genelde tulum şeklinde. ayrıca aziz bebede güzel hastane çıkışları oluyor. kalitesi gayet iyi, ayrıca 2 parçaların belleri konusunda da çok daha başarılılar..
ayrıca yeni çıkan ayaklı küvetler çok güzel benim oğlumdan kalan küvet olmasa kesin onlardan alırım. çünkü doğumdan sonra eğilip kalkmak vs çok sıkıntılı oluyor.. özellikle benim gibi her gün yıkamayı seviyorsan sıkıntı olacaktır mutlaka..
liste olarak internetten bir kaç listenin linkini aşağıya ekliyorum umarım işine yarar;
http://kadin.mynet.com/gebelik-aile/yeni-dogan/5519-yenidogan-ihtiyac-listesi.html
http://www.anneoluncaanladim.com/2/dogum/1527/dogumdan-once-alinmasi-gerekenler-listesi
not: bunlar çok çok detaylı listeler sana tavsiyem bazılarını iyice araştırıp marka model kararı verdikten sonra gerekmesi durumunda al. sonra kullanılmayıp çöpe gidiyor..
Oncelikle cok tesekkur ederim uzun detayli yanit icin.Kuvet ayakligi baktim cnm ama anladigim kadariyla kucuk kuvetler icin ben buyuk kuvet aldim ona uygun ayaklik varmidir sence
Canim buyuk kuvetler icin yokmu ayaklikcanım aynı şekilde bendeki küvette büyük ona uygun ayak bulamadığım için alamadım olmadı atcam lavabodaa yıkicam napimoğlumuda yıkardım
Canim buyuk kuvetler icin yokmu ayaklik
e bebek, mothercare joker hepsine baktım hiç denk gelmedim. eğer sen bulursan bana yaz olur mu
e bebek, mothercare joker hepsine baktım hiç denk gelmedim. eğer sen bulursan bana yaz olur mu
Canim dogum yaptinmi sen??e bebek, mothercare joker hepsine baktım hiç denk gelmedim. eğer sen bulursan bana yaz olur mu
Yok canım daha yapmadım.. Kandırdı bizim kız bizi, oğlum 37 haftada gelince bunda öyle erken bekledik ama keyfi gayet yerindeCanim dogum yaptinmi sen??
Ay kiyamamm gelir annesi az kaldi bugun yarin geliyoruuuum anne sabirli ol diyodurYok canım daha yapmadım.. Kandırdı bizim kız bizi, oğlum 37 haftada gelince bunda öyle erken bekledik ama keyfi gayet yerindeannem. Eşim kayınvalidem görümceerim herkes diken üstünde
Ay kiyamamm gelir annesi az kaldi bugun yarin geliyoruuuum anne sabirli ol diyodur
AYnen cnm kolay hayirli dogumlar diliyorumEvet Sabırla bekliyorum zaten kilosu gerideydi biraz onu da toparlayıp geliyor diye avutuyorum kendimi
Teşekkür ederim canım sana daAYnen cnm kolay hayirli dogumlar diliyorum