Dr sorun yok diyor ve siz güvenmiyorsunuz da burda şekerli gida ver diyenlere guvenecekseniz siz bilirsinizElbette defalarca doktora gittik, doktor herhangi bir sorun olmadığını söylediği için ben kendimce neler yapabilirim onun derdindeyim. burdaki anneler de doktor olarak değil tecrübe neticesinde yardımcı olmaya çalışıyorlar. Eleştirmek dışında yapabileceğiniz bir şey yoksa lütfen kendinizi yorup mesaj atmayın, sevgiler ❤
Aynısını anlatmaya çalışıyorum kardeşAllah aşkına saçma tarifleriniz size kalsin konu sahibinin ve burayı okuyanlarin kafasını karıştırmayın. Ne şekeri ne yumurtası ne sütü. Allah akıl fikir versin. Konu sahibi her bebeğin kilosu boyu kendine özeldir kilo aldirmak için yapabikeceginiz hiçbir şey yok . Zaten gayet iyi kilosu tahlilde de sıkıntı yolmuş daha ne istiyorsunuz? Sağlıklı bebeğinizin sağlığıyla oynamayın. Üniversitedeki doktorlara güvenin.
Bana da dediler zayif hala diyorlar ama hic sallamadim. Boyu iyi istahi iyi hareketleri cevik gelisimi normal. Hic zorlamadim yemek konusunda. Koyuyorum onune artik istedigini yiyor istemedigini yemiyor. Yemezse de pesinden kosmuyorum. Acikinca pasa pasa gelecek. E 5.5 aylik bebek de kucuk oluyor tabi. Cok cabuk buyuyorlar zaten hic anlamazsin nasil zaman geciyor. Diger doktorlar da normal demis zaten. Her bebek tostopalak olmaz.Boyu 65cm, şükür onunla ilgili sorun yok. Zaten doktor da gelişim için boy önemli bize göre demişti. Dediğim gibi ben aman aman şişman bir bebek zaten istemiyorum, ama bakıldığında da hakikaten ufak duran bir bebek beni fazlasıyla üzüyor. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ❤
Ben sadece kızım birazcık toparlansın istiyorum o kadarAllah aşkına saçma tarifleriniz size kalsin konu sahibinin ve burayı okuyanlarin kafasını karıştırmayın. Ne şekeri ne yumurtası ne sütü. Allah akıl fikir versin. Konu sahibi her bebeğin kilosu boyu kendine özeldir kilo aldirmak için yapabikeceginiz hiçbir şey yok . Zaten gayet iyi kilosu tahlilde de sıkıntı yolmuş daha ne istiyorsunuz? Sağlıklı bebeğinizin sağlığıyla oynamayın. Üniversitedeki doktorlara güvenin.
Aynen bana da söyleyen çok fazla, ben zaten kendimce üzülüyorum bir de etraftan ufak bu diye söylenince daha çok üzülüyorumBana da dediler zayif hala diyorlar ama hic sallamadim. Boyu iyi istahi iyi hareketleri cevik gelisimi normal. Hic zorlamadim yemek konusunda. Koyuyorum onune artik istedigini yiyor istemedigini yemiyor. Yemezse de pesinden kosmuyorum. Acikinca pasa pasa gelecek. E 5.5 aylik bebek de kucuk oluyor tabi. Cok cabuk buyuyorlar zaten hic anlamazsin nasil zaman geciyor. Diger doktorlar da normal demis zaten. Her bebek tostopalak olmaz.
Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim ❤ insanlar çok düşüncesiz gerçekten. Beterin beteri var bin şükür kızım sağlıklı ama insan birazcık da görüntüsünü kafaya takıyo ister istemezAllah'ım yarabbim bazı insanların elalemin çocuklarına bu niye zayıf bu niye şişman bu niye yürümüyor ayy niye konuşmuyor aaa niye oturamiyor niye boyu kısa komşunun bebeği bir yaşına basmadan yürüdü benim didimin didisinin çocuğu seninkinin yaşındayken konuşuyordu aayy dişleri de çıkmamış dahaaa laflarindan gına geldi artik
Her çocuğun gelişimi farklıdır lütfen bebeğiniz saglikliysa kimsenin ne söylediğini takmayin. Allah dert vermesin kilo dediğiniz nedir? Bunları dusunupte canınızı sikmayin bebeginize de yemek konusunda ısrarcı olmayin kaşığı çatalı görünce bile kusan çocuk biliyorum artık annesi ne kadar zorladiysa çocuğu..
1 su bardağı Sütün içine 1 yumurta sarısını çırpın iyice,üzerine de 1,5 tatlı kaşığı şeker ekleyip kaynatın. Soğuyunca verin. Kiloya çok takılmayın bence. Önemli olan sağlıklı olması
Mamayi neye gore sectiniz bimiyorum ama ben kisa bir sure bir markanin mamasini kullanmistim. Doktorumuz bana ben normalde su markayi tavsiye ediyorum ama bebeklerin de damak tadi var begendiyse oynamayalim dedi. Senin bebis de markayi sevmemis olabilir. Yine ilgili bir doktora danisarak mamayi degistirme yoluna gidebilirsin. Yanliz benim bir tanidigimin bebegi hic bir mamayi kabul etmeyince doktor sutle hazirlanan bir karisim tarifi vermisti ama kesinlikle sekerli yumurtali tarif veren arkadasinki gibi bir tarif degil. Isi uzmanina birakmak lazim. Cevrene sorup iyi bir doktor arastirmani saglik ocagi ile de irtibat halinde olmani tavsiye ederim.Aynen bana da söyleyen çok fazla, ben zaten kendimce üzülüyorum bir de etraftan ufak bu diye söylenince daha çok üzülüyorumbu ara iştahı iyice azaldı, zaten iştahlı bir bebek de değildi 120cc mamayı 1 saatte zor içiriyodum şimdi ne oyunlar ne şaklabanlıklar 90cc zor içiyor 3 saatte 1. Gece de almaz oldu 1 haftadır savaşıyoruz resmen gece biberon elimde nöbet tutuyorum başında 60cc içerse ne mutlu bana. Çok hareketli mutlu bir bebek ama iştah sıfır maalesef
1 su bardağı Sütün içine 1 yumurta sarısını çırpın iyice,üzerine de 1,5 tatlı kaşığı şeker ekleyip kaynatın. Soğuyunca verin. Kiloya çok takılmayın bence. Önemli olan sağlıklı olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?