- Emoji Skoru
- 33.990
- Puanlar
- 548
Aynen bana da söyleyen çok fazla, ben zaten kendimce üzülüyorum bir de etraftan ufak bu diye söylenince daha çok üzülüyorumbu ara iştahı iyice azaldı, zaten iştahlı bir bebek de değildi 120cc mamayı 1 saatte zor içiriyodum şimdi ne oyunlar ne şaklabanlıklar 90cc zor içiyor 3 saatte 1. Gece de almaz oldu 1 haftadır savaşıyoruz resmen gece biberon elimde nöbet tutuyorum başında 60cc içerse ne mutlu bana. Çok hareketli mutlu bir bebek ama iştah sıfır maalesef
5 bucuk aylik bir bebek, özelikle mama alan bir bebek gece sütüne ihtiyaci olmaz.
Uyku bir bebek icin cok cok önemlidir. Yedigi yemek kadar önemlidir. Ondan dolayi lütfen uykysunu bölme. Acikinca zaten uyanir. Ayrica bu sekilde cok kötü uyku aliskanliklari olur ve sende giderek uykusuzluktan dolayi daha tahamülsüz olursun.
Ve 5 bucuk aylik bir mama alan bebek mecburen her 3 saatte yemek zorunda degil. O yeni doganlar icin gecerlidir. Her 4 saattede yiyebilir. Daha dogrusu, biraz acikmaya baslayinca verilmesi lazim. Sonucta sende tok oldugunda/canin yemek istemediginde, biri seni zor ile yedirseydi nasil his ederdin?
Benim kizim simdi 6 bucuk aylik. Daha yeni 180 cc icmeye basladi. Daha önce 100 ve 150 cc arasi iciyordu. Yani bebegin 90 cc icmesi normal, ki her 3 saatte veriyormussun zaten.
Kilosu ve boyu iyi. Cocuk mutlu ise, kesinlikle sorun etme. Kilolu bebek olsaydi bu sefer etraf onu sorun ederdi. Bebegin zayif felan degil, olmasi gereken bir kilo ve boy'a sahip. Bu yeter ve artar da.