- 11 Mart 2020
- 116
- 0
- 28
- 30
- Konu Sahibi Papatyaruhlu
-
Okurken gözümde Adolf Hitler ailesi canlandı bu ne saçma bir çevre ne garip düşünceler. Herkesin sağlığı yerinde olsun diye şükretmeniz gerek beyaz olsun siyah kalsın diye değil.Bebeğim yeni 3 aylık oldu yeni doğduğunda ebe bu bebek beyaz bi kız olacak maşallah dedi ama kızım sonradan esmerleşmeye başladı ve her gören kara kız çirkin kız demeye başladı bende ilk başta şakaya alıyordum görürsünüz kızım beyaz olacak diyordum çünkü bende eşimde çocukluğumuz sapsarı kızımızı halasına benzetiyorlar halasınında bebekliği kapkara diyebebeğim şuan çok esmer değil 2 ayı bittikten sonra biraz açıldı ama bayramda her gören kara çirkin demeye başlayınca bende kafaya Takıp üzülmeye başladım öyle demeleri eşiminde sinirine dokunmaya başladı..acaba kızım ileriki aylarda ten rengi açılır mı tecrübeli annelere soruyorum ilk bebem çünkü..
bakın hala aynı şeyi söylüyorsunuz ve hala bizim yargıladığımızı iddia ediyorsunuz. senin için dünya güzeliyse laf edene haddini bildirirsin. sağlığına dua edersin. hala rengi açılır mı diyosunSevgili anneler yanlış anladınız sanırım anlamadan da hemen yargıladınız bebeğim benim için tabiki dünya güzeli canım ciğerim ama genelde esmer bebekler 3 aydan sonra ten rengi açılır diyorlar bende tecrübeli annelerden bilgi almak istedim sözlerinize dikkat edin lütfen siz annesiniz de ben canavar mıyım
Bu sizin genlerle alakalı kızım doğunca sarıydı it gide karardı oğlum esmerdi şimdi sarı ama işte genlerSevgili anneler yanlış anladınız sanırım anlamadan da hemen yargıladınız bebeğim benim için tabiki dünya güzeli canım ciğerim ama genelde esmer bebekler 3 aydan sonra ten rengi açılır diyorlar bende tecrübeli annelerden bilgi almak istedim sözlerinize dikkat edin lütfen siz annesiniz de ben canavar mıyım
biri benim çocuğuma laf etsin bak o ağızlar nasıl büzülüyor. ağız büzemiyoruz ne demek hanımefendi?İnsanların ağzını büzemiyoruz malesef her gören öyle söyleyince çocuğumun esmer olması değil insanların söylemleri beni üzdü
Ne yapacaksınız diye saçma bi soru mu olur ne saçmaıyorsunuz esmer bebeklerin sonradan açılması hikayelerini çok duydum bende tecrübeli annelere sormak istedim sadece merak insan ilk bebeği olunca acaba zaman içinde nasıl bi değişim gösteriyor bebekler diye merak ediyorTen rengi koyu esmer diye ırkçılık mı yapacaksınız velev ki bebeğinizin rengi açılmadı o zaman ne yapacaksınız ?
Aynı şeyi bende söylüyorum tabiki bu insanlar bir meleğe nasıl böyle diyebilir diyorum ama insan yinede üzülüyor sevmemelerineBurada yıllardır çocuk sahibi olmayı bekleyen bir sürü arkadaş var bende dahil ve bu söylediğiniz çok saçma geldi benim çocuğum önce sağlıklı hayırlı evlat olsun da varsın esmer olsun sarışın olsun ne olacak lütfen böyle şeylere takılmayın ve bir evladınız olduğu için şükredin...
Onlara sevdirmek zorunda değilsin ki onların değil senin çocuğun kimsenin birşey söylemeye hakkı yok çok şükür evladım sağlıklı ister esmer olsun ister sarışın diyeceksinAynı şeyi bende söylüyorum tabiki bu insanlar bir meleğe nasıl böyle diyebilir diyorum ama insan yinede üzülüyor sevmemelerine
Yakın çevrem yapıyor bunuOnlara sevdirmek zorunda değilsin ki onların değil senin çocuğun kimsenin birşey söylemeye hakkı yok çok şükür evladım sağlıklı ister esmer olsun ister sarışın diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?