Canım ben de kraft dondy yerine stork dondolino almıştım, zaten bu iki ürün birbirinin eşi, biz çok memnun kaldık. Fiyatları da hemen hemen aynı ikisinin, kraft bu sene çıkardı yanılmıyorsam. Ben de ilk 4 ay yanımda dondolinoyla yatırdım, tamamen yatabiliyor olması ve yükseklik ayarı yapılabilmesi çok büyük avantaj oldu. Şimdi oğlum 9 aylık oldu, koltuk olarak kullanıyoruz, o yüzden hala kullanışlı bir ürün. Mama sandalyesi de olabiliyor ama güvenlik açısından ben pek yeterli bulmadığım için ayrıca mama sandalyesi de almak durumunda kaldım. Dondolinonun kemer sistemi beni çok tatmin etmedi.
Ne zaman alışveriş yapman gerektiğine gelince, ben de ufak tefek şeyler alıyordum senin haftanda ama puset, ana kucağı gibi büyük şeyleri 28. haftamdan sonra almaya başladım. Biz oğlumun odasını ikeadan aldık, dolayısıyla çok önceden alma gibi bir zorunluluğumuz olmadı. Başka bir bebek düşünüyorsan ve aynı odayı kullanma niyetin varsa bence düz renklere yönel, beyaz gibi. Aksesuarlarla renklendirebilirsin, ben oğlumun odasını ileride de kullanabilsin diye ahşap rengi aldım, aksesuarlarla renklendirdim. Şimdiden hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...