Doğuma Hazırlık bebeğime hazırlık için yardım lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sağol sekercık bılgılerın için.bende senın gıbı dusunuyorum.zaten odamız musaıt bebek odası yaptıracagımız için buyuyen besık rahatlıkla sıgacaktır.ve aynen dedıgın gıbı bende kraftın dondy adlı urununu ıstıyorum.cunku ılk zamanlar yanımda yatırabılmemı sağlayacak tek ürün o.yatak odam kuçuk baska bıseyde sıgmaz zaten.suan kardesım kullanıyor cok memnun.en uygun nerden alabılırım dıye arastırma yapıyorum.sen nerden ve kaça aldın?

sevgili drybyn ben resimleri göremedim:KK43:nasıl bakacagım acaba?bende karar verdim zaten alacagım artık bıseyler.begonvil07'nin dedıgı gıbı ALLAH göstermesın erken falan gelırse hazır olmalı bıkaç sey.en azından temel ıhtıyacları olmalı.buarada ALLAH acıl sifalar versın begonvil07 umarım bıranönce sağlığına kavusursunda gıder kendın alırsın bebegının cıcılerını.ALLAH zamanında sağlıklı hayırlı dogumlar versın hepımıze.

cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin ve dua ediyorum
durumum duzelsin diye ve yavruma guzel kiyafetlerini ben alayim diye
sana da hayirli dogumlar.....a.s.a.s.

sağol sekercık bılgılerın için.bende senın gıbı dusunuyorum.zaten odamız musaıt bebek odası yaptıracagımız için buyuyen besık rahatlıkla sıgacaktır.ve aynen dedıgın gıbı bende kraftın dondy adlı urununu ıstıyorum.cunku ılk zamanlar yanımda yatırabılmemı sağlayacak tek ürün o.yatak odam kuçuk baska bıseyde sıgmaz zaten.suan kardesım kullanıyor cok memnun.en uygun nerden alabılırım dıye arastırma yapıyorum.sen nerden ve kaça aldın?

canım eşim gidip bi dükkandan almış dondy.yi, 320ye aldı o
ama hepsiburada da bu ay sonuna dek çok uygun fiyatı ben en uygun orda gördüm bide bebe mağazalarında da var aslında biz kraftın ana sayfasına girdik yaşadığımız şehirdeki bayilerinin tel nolarını aldık aradık adres aldık gittik o şekilde indirim de yaptırmak kolay oldu kampanyası varmış yalnız düşünüyosanız acele edin bu ay sonuna kadarrr

valla kullanan herkes memnun ben de kkdaki bi bayandan gördüm heveslendim de aldım dha kullanmadım ama kullanınca yazarım sonucu:) doğumuma da iki ay kaldı:)))

sağol sekercik.bende bakayım alayım bıran önce.hazır guzel kampanyada varken:)umarım sende cok memnun kalırsın.ıyı gunlerde kullan inş.

tekrar merhabalar
bayagıdır yazamadım.bebegıme ufak tefek alışverısler yapıyorum artık.okadar guzel seyler varkı magazadan cıkamıyorum ya:)esımde kızıyor abartma bukadar yoruyorsun kendını dıye:)ama napayım oğlum için yorulmak bıle guzel.pazartesı renklı ultrasona gırecegım bakalım ne dıyecek doktor.bıde kan sayımı ıle seker yuklemesını yaptırdım dun.hersey yolunda gıbı.zaman kısaldıkça ınsanın heyecanı dahada artıyor.bebegımın odasının sıparısınıde verdık.umarım guzel bı çalışma cıkarır ustamız:)odamız hazırlansın yaptıgım alışverıslerın ve odamızın resmınıde eklerım inş.haftayada havuzlu hana gıtmeyı dusunuyorum inş.alacaklarımı tamamlayımda daha sonra soğuk hava ve agırlaşasn vucutla zor olur.sızlerde ne var ne yok?hazırlıklar ne alemde?ıyı aksamlar.

X