Doğuma Hazırlık bebeğime hazırlık için yardım lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
7.ayıma giriorum bugün artık başlıcam almaya insan heves edio ya hiç değilse ufak tefek ciciler alınabilir artık dimi yaaa:)

biberon,ikea'da hiç büyüyen karyola yok dimi?

Bildiğim kadarıyla yok canım, ama aynı serinin çocuk karyolaları var. Gerçi yeni katalog henüz elime geçmedi, belki yeni sezonlarında bebek mobilyası ile ilgili değişiklik yapmışlardır...

seçtiklerinin hepsi çok güzel, hemen hemen birbirine yakın tarzda. Zaten hazır almayacaksan sipariş üzerine yaptıracaksan ufak tefek kafana göre değişiklikler yaptırabilirsin. Bizim bebek odamız baya küçük yani ancak büyüyen beşik sığar onun dışında odaya emzirme için bir koltuk birde fiskos sehpalarından koyacağım yer kalırsa birde eski bir şifonyerim var onu biraz süsleyip odaya alabilirim. Ben mümkün olduğunca odasında uyumasını sağlamaya calışacağım yatak odasında yatmaya alışan bebekler sonra kendi odalarında uyumak istemiyorlarmış. Odanın renkleri konusunda başta bende öyle düşünmüştüm ama zaten büyüyen beşik aldığında 10-12 yaşına kadar kullanacak. o süreçte ikinci bebeğe kısmet olursa başka bir çare buluruz bu aldığımızı ikinci bebeğe kullanırsak oğluşumuz nerde yatacak :)
Ay düşündüğüm şeylere bak kaydirigubbakcemile3
Bence seçimlerin oldukça güzel... inşallah sende güzel güzel uyutursun bebeğini :))

arkadaslar hepınızın ılgısıne cok tesekkur ederım.gercekten cok yardımcı oldunuz.bebek ozel de ıstedıgım ürün yoktu ama üye olup istek yapabılıyorsun bı ürüne bende yaptım ve artık var maıl atmışlar ıstedıgınız ürünü temin ettık dıye.bugün kontrolumuz vardı doktora gıttık yenı geldık:)ALLAHA sukur bebek ıyıymış.doktor hersey yolunda gıdıyor dedı.bı dahakı ay renklı ultrason cektırecegız inş.bıde seker yüklemesi yapılcak sanırım.bazı testler varmış herhalde.yarın 23. hafta bıtıyor.artık 24.haftamıza girecegiz inş:)offff ya eşimde bende cok heyecanlanıyoruz:)ALLAH hepımızın bebeğını sağlıkla kucagına almayı nasıp eder inş.

biberoncum yarın ikea'ya gidip bakıcam artık. laura ashley tarzı gibi bişi yapmaya karar verdik,beyaz mobilya filan.fiyatlar uçuk değil ya olmadı beşik alırım önce,sonra karyola alırım bi daha.uf ne zor işler bunlar.

mustafam(erkeğe hitap ediyomuşum gibi geldi) :) iyi haberlerini bekliyoruz.

mustafam yakışıklı oğlumun adı olacak inş.:)gercekten hem zor hem keyıflı işler.cok heyecan verici:)bide eşim yardımcı olsa evlenirken de aynı seyı yaptı hiç ama hiç bişeye karısmaz.sen neyı begenıyorsan o güzel olandır deyıp bana bırakıyor.bı yandan guzel bı yandan sıkıcı bu durum napayım ben hallederım yıne inş:)

biberoncum yarın ikea'ya gidip bakıcam artık. laura ashley tarzı gibi bişi yapmaya karar verdik,beyaz mobilya filan.fiyatlar uçuk değil ya olmadı beşik alırım önce,sonra karyola alırım bi daha.uf ne zor işler bunlar.

mustafam(erkeğe hitap ediyomuşum gibi geldi) :) iyi haberlerini bekliyoruz.

Hayırlı olsun mervegecigim, gercekten düşündüğün tarz çok güzel. Eminim kafana yatan birseyler bulacaksın, zor ama tatlı telaşlar bunlar. :))

canım bebekozelden spariş verdim az önce ön sayfaya senin kraft dondyi koymuslar haberin olsun demek istedim

cnm ben bebe mazasında calışıyordum büyüyen beşiklerin ne kadar kullanıssız oldugunu bizzat ögrendim .bende hamişim ve park yatak almayı düşünüyorm.daha kullanıslı oldugunu düşünüyorm.

yesimnc bende baktım gördum haber verdıgın için cok tesekkur ederım.alacagım inş.
sevgili xvelembar bıraz anlatabılırmısın neden ve nasıl kullanışsız buyuyen besıkler?ne gıbı sıkıntılar oluyor?tesekkurler.

cnm ben bebe mazasında calışıyordum büyüyen beşiklerin ne kadar kullanıssız oldugunu bizzat ögrendim .bende hamişim ve park yatak almayı düşünüyorm.daha kullanıslı oldugunu düşünüyorm.

Evet bende merak ettim neden kullanışsız oluyor ?? Kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar. Merak ettim akannehir

bende büyüyen beşik aldım çokta hoş hatta resimlerini de paylaştım. hazırlıklara gelince ben biraz daha sabırsız anne idim. alışverişlerini 2 aylıkken başladım :KK70: insan içinde bi can olduğunu bilince yerinde duramıyo ne görse alıyo.. bence sende almaya başlamalısın görüpte beğendiğin herşeyi al sonradan içinde kalmasın keşke alsaydım diye.. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Rabbim. bu arada renk sarı veya yeşil düşün ortak kullanmayı düşünüyorsan. ben yeşili tercih ettim. beyaz tercih etme çünkü çok çabuk kirleniyo bu benim fikrim karar verecek olan sensin... şimdiden hayırlı olsun cnm..

arkadaslar erken demeyip alisverisinizi yapin yavas yavas
ben de nasil olsa alirim diye diye resmen hicbirsey almadim
ve 3 gundur karin agrisi cekip erken dogum riski yasiyorum ve ayakta \
bile olmamam gerekiyor ki bir de alisverise cikmak....
simdi doktor kalkabilirsin derse alisverise gidecegim yoksa da annem alisverisi
yapacak

sevgili drybyn ben resimleri göremedim:KK43:nasıl bakacagım acaba?bende karar verdim zaten alacagım artık bıseyler.begonvil07'nin dedıgı gıbı ALLAH göstermesın erken falan gelırse hazır olmalı bıkaç sey.en azından temel ıhtıyacları olmalı.buarada ALLAH acıl sifalar versın begonvil07 umarım bıranönce sağlığına kavusursunda gıder kendın alırsın bebegının cıcılerını.ALLAH zamanında sağlıklı hayırlı dogumlar versın hepımıze.

sevgili drybyn ben resimleri göremedim:KK43:nasıl bakacagım acaba?bende karar verdim zaten alacagım artık bıseyler.begonvil07'nin dedıgı gıbı ALLAH göstermesın erken falan gelırse hazır olmalı bıkaç sey.en azından temel ıhtıyacları olmalı.buarada ALLAH acıl sifalar versın begonvil07 umarım bıranönce sağlığına kavusursunda gıder kendın alırsın bebegının cıcılerını.ALLAH zamanında sağlıklı hayırlı dogumlar versın hepımıze.

görmüşsün galiba anlatmama gerek kalmadı:)

sağol canım gördum:)xvelembar senden cevap beklıyorum neden kullanışlı degıl buyuyen besıkler?????

canım ben anlıyorum seni benm de ilk hamileliğim
ben ilk kıyafetini cinsiyeti belli olunca aldım
bir de çok beğendiğim, bana orjinal gelen şeyleri aldım arada bir
ama artık 6. aya geldiğimde annem alman lazım dedi ağırlaşmadan almak iyi oluyor
son aylarda kilon ve sıkıntıların artıyor ben bu sıralar mesela bi,r saat yürüyünce nefes nefese kalıyorum alışveriş yapacak halim kalmıyor o yüzden altın dönem olan 2. trimester de almak daha kolay bi gün çıktık ve hemen hemen en önemli şeylerini aldım geldim sonra da ufak tefek eksikler kaldı onları da alıyorum gördükçe

ben büyüyen karyola aldım ablam kullanıyor ve çok memnun hem genç odasına da dönüşüyor bana mantıklı geldi açıkçası ama herkesin yeri farklı o nedenle bi şey diyemem ama yatak odasında ilk zamanlar bebeği yatırmak için kraftın dondy adlı bi ürününü aldık ilk 6 ay orda yanımızda yatırıcaz sonra odasına geçiricez ufaklığı...

bi şey daha; çok fazla şey alma şimdiden... hele yenidoğan ürünlerine çok yönelme bebekler çabuk büyüyormuş, o nedenle abartmamak lazım alışverişi.

herkese hayırlı doğumlar....

valla bi arkdş kullanışsız demiş ama ben kullanan herkesin memnun olduğunu duydum büyüyen beşiklerden. kaliteli bişey alırsanız bence gayet iyi.
park yataklar bana asıl kullanışsız geliyor ama zevk meselesi tabii, hiç sevmiyorum görüntüsünü, diğeri en azından mobilya.

X