• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğime hangi vitamini vermeliyim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kimselerbilmez

pamuk şekerim benim
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
1.071
0
316
Diğer
merhaba arkadaşlar.kızım 14 aylık.çok iştahsız.ona vitamin vermek istiyorum.eczacım bir kaç öneri sundu ben hangisini alacağıma karar veremedim.minadexmi zinkomecamı vs.sizler ne önerirsiniz

canım benim oğlum bi ara çok iştahsızdı hastalandı dr gidince dr supravit verdi birkaç gün içinde iştahı açılmaya başladı ve ondan sonra iştahla büyük sorun yaşamadık.Dene istersen.

Canım ya benim oğlumda 14 aylık aynı zorla yediriyorum.Vitagil aldım ben 1 kere içirebildim etkisi oldu baya.ıçinde herşey var.Ama tadı çok kötü malesef içiremiyorum.ve çok üzülüyorum.Doktor da multitabs vitamin vermişti.Ondada herşey var.Ama tablet oğlum almıyor.Yemeklerinin içine kat dedi doktor.Ama gene de yemiyor. ikisinin içinde B vitaminleri de var.Hatta multitabsta vitagilden fazla olarak demir de var.Eğer içirebilirsen bunları öneririm.Gerçekten fark ediyor.Minadexi 5 aylıktan beri içiriyorum ben çok öyle aman aman faydasını görmedim.Onu bize demiri içiremediğimiz için vermişti doktorumuz.Zaten içinde sadece demirle c vitamini var.Yavrunda iştahsızlık demir eksikliğindense fayda eder ama genede içirebilirsen ötekileri tavsiye ederim.

vitagilin en iyisi olduğunu okumuştum,tadı da çok güzel.Oğlum severek içiyor,hatta daha da istiyor,yalanıyor.yemeğinin son lokmasına katabilirsin

Back