• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebeğime dua edin ne olur ona birşey olmasın

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

burcummm

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mart 2007
98
1
286
İstanbul
27 Nisanda bebeğim 30 haftalık olarak dünyaya geldi. 1585 gr. Çevremde erken doğmuş şimdi koşup oynayan sağlıklı çocuklar olduğu için, benim de bebeğim iyi olacak diye düşündüm hep. Burda sizlerin yazılarınızı okudum aklıma kötü birşey getirmedim. Taburcu olduğumda görmüştüm. Bir de dün akşam gördüm bebeğimi.Onu gördüğümden beri gözyaşlarım dinmedi. Yalvarırım dua edin ne olur. Pek iyi görünmüyordu. Benim durumumda olan herkese Allah'ım yardım etsin. Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip kısmet etsin.

canım allahım bebeğini esirgesin... inşllah allahın izniyle sağ sağlim çıkacak.....dualarımız sizinle güçlü ol canım.

Canım Allah ın izni ile iyi olacak aklına sakın kötü şeyler getirme hep pozitif ol o minicik yürek senden güç alsın.ınşallah tez zamanda kendini toparlar bebeğin :Saruboceq:

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. dualarını eksik etme sende çünkü annelerin duaları kabul olurmuss.. ümidini yitirme canım..

Benim bebeğim de 30 haftalık doğmuştu,19 mayısta 1 yaşında olacak.Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum,çok zorlu bir süreç ama inan onlar bizden daha güçlü,onun azmini görmek sana da güç verecek.Bu yaşanılanların mükafatını alacağımı düşünerek ve dua ederek geçirdim o günleri,onun sana sağlıkla geleceğine inan.Dualarım seninle ve bu durumda olan tüm annelerle...

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bebeğiniz biran önce sağlığına kavuşsun Rabbimin izniyle.

canım gerçekten zor bi dönem ama dualarınla,dualarımızla,doktorlarla işallah tüm sağlığıyla çıkacak bebeğin..en güzel yazı gökyüzününki olmuş,işallah sen de başkalarına tecrübelerini aktaracaksınopuyorumnanaktan

Canım aklına kötü şeyler getirme.Rabbim hayırlısıyla evladını sana bağışlasın.Selam ve Dua ile....

Hepinize ne kadar teşşekkür etsem azdır. Çok sağolun. Hastane evime uzak. Uzak demiycem gidicem doktorlarıyla konşucam. Akşamki hali gözümün önünden gitmiyor. Sanki canı yanıyor gibi yüzünü burşturdu bir ara içim yandı. Yanmak ne kelime gözlerim davul gibi oldu ağlamaktan sabaha kadar. ıyi bakılamıyor mu acaba orada elim kolum bağlı o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi. Herşey Allah'tan diyip oturacak mıyım ben öyle ne yapabilirim dua etmekten başka ne bilmiyorum

canım benim RABBıM yardımcın olsun.. inşaallah sağlığına bir an önce kavuşur kuzucuğun dua edicem her zaman

canım hıc moralini bozma..benımde cogu arkadasında bebklerı premature onlar cok güclü bebkler..allahın izniyle evine ve aneesinin kuıcagına gelicek.

Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğin..:Saruboceq:

Hepinize ne kadar teşşekkür etsem azdır. Çok sağolun. Hastane evime uzak. Uzak demiycem gidicem doktorlarıyla konşucam. Akşamki hali gözümün önünden gitmiyor. Sanki canı yanıyor gibi yüzünü burşturdu bir ara içim yandı. Yanmak ne kelime gözlerim davul gibi oldu ağlamaktan sabaha kadar. İyi bakılamıyor mu acaba orada elim kolum bağlı o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi. Herşey Allah'tan diyip oturacak mıyım ben öyle ne yapabilirim dua etmekten başka ne bilmiyorum

burcum benim 20. haftamda erken doğum riskim başlamıştı rahim açılmıştı ve her an bebek gelebilridi şu ana kadar şükür geldim bana dr larımın dediği hep 30. haftaya kadar doğurmamalısın bu haftayı görüp bebeğinde 1500 grama ulaşırsa işimiz daha kolay olacak bebek kendini rahatça toparlayacaktır diyorlardı bak sende bu haftada doğum yapmışsın

inşallah bebeğin bu günleri kolay ve sıkıntısız atlatır annesiyle evine döner

burda incimini diye bir arkadaş vardı hatta aşağıda vardır topiği 30 haftalık erken doğum yaptım diye oda bir ay sonunda bebeğini aldı evine götürdü

sabırlı ol bolca bebeğine dua et güçlü ol annesi

İncimini arkadaşın topiğini sonuna kadar okumuştum canım, o yüzden aklıma hiç kötü birşey getirmemiştim. Ta ki dün akşama kadar. Nöbetçi doktor bebeğin sağlığını çok iyi görmedim. Tahliller yapıyoruz sonucuna göre tedaviye başlıyacağız dedi. Ben de bebeği görünce gerçekten hiç iyi görünmüyordu. Kahroldum.

Canım ALLAH yardımcınız olsun umarım bebeğiniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve iyi haberler gelirsiniz ıNŞALLAH :Saruboceq:

Allah bebegını sana,babasına bagıslasın ınsallah. hastaneden sapasaglım cıkar evıne gelır umarım tez zamanda. dualarım sızınle...

Rabbim Acil Şifalar Versin Cnm..

Dualarım Sizinle :Saruboceq:

Back