- 30 Aralık 2009
- 4.370
- 17.257
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi de az takipcili influencer. makyajla ilgili sayfasi vardi - karistirmiyorsam.Trollsünüz değil mi? Hiç mantıklı değil çünkü düşünceleriniz. Ya bizi kandırıp kendinizce eğleniyorsunuz ya da instagramda influencerların etkisinde fazla kalmışsınız.
Aa durum böyleyse mantıklı tabi, bu influencerların kafası farklı çalışıyor, reklamın da iyisi kötüsü olmaz :)kendi de az takipcili influencer. makyajla ilgili sayfasi vardi - karistirmiyorsam.
aslinda kedisine düğün salonu tutsa onedioya falan cikardi, bir suru sayfa paylasirdi takipcileri artardi, reklam alirdi, para kazanirdi :) belki boyle ticari düşünüyordur biz anlayamiyoruzdur
Nazardan da korkmuyorsun bak. Diş partine gelirler sana da bebeğe de nazar ederler. Sonra çocuk bir uykusuz kalır nur, günlerce uyku göremezsin aaaa bunu düşünemedim mi?
Sen en iyisi kedine diş partisi yap. Hem nazar değmez hem de altın da takarlar kedine.
Sabancının küçük gelinisin sanırım. Küçük bir kır düğünü ne yaaaa. Sınır zeka falansın sanırım, seninle uğraşan adam ve anneye allah yardım etsinHayır onun için küçük düğün tarzı bir yer düşünmustum. Bebeğimin ilk yaşı günü içinde düşüncem kır düğünü tarzı bir yer çünki Ben düğünümü hep kır düğünü istedim ama olmadı
Bahsettiğin organizasyonu sadece ikramlıkları ne kadar tutar farkında mısın?Merhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?
Bu kız hepimizin aklıyla alay ediyor, başka bir şey değil.kendi de az takipcili influencer. makyajla ilgili sayfasi vardi - karistirmiyorsam.
aslinda kedisine düğün salonu tutsa onedioya falan cikardi, bir suru sayfa paylasirdi takipcileri artardi, reklam alirdi, para kazanirdi :) belki boyle ticari düşünüyordur biz anlayamiyoruzdur
Gerçekten troll olduğunuzu umuyorum bu kafa yapisi normal degil çünküHayır onun için küçük düğün tarzı bir yer düşünmustum. Bebeğimin ilk yaşı günü içinde düşüncem kır düğünü tarzı bir yer çünki Ben düğünümü hep kır düğünü istedim ama olmadı
Dış partisinden altın mi bekliyorsunuz?Merhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?
Kıyar o, kedinin doğummgünü için bilezik bozmaya kalkıştı, kocası kızınca da küstü yanlış hatırlamıyorsamkim senin bebeğinin dişi cikti diye altin taksın ya ne sacma bir kafa yapin var.
"her hevesim kırıldı" diyorsun bu üzücü ama heveslerin sacma sapan şeyler.
keske kendin gibi gosteris seven bir erkek bulsaydin. bazi insanlar- bazi yöreler cok sever. tanidigim bazi arnavutlar mesela , bir sey olsun da kutlama yapalim cemiyet yapalım diye beklerler. davetlere şıkır şıkır katılmayı da severler kendileri davet duzenlemeyi de. Bir arkadasim var hastane sunneti istiyordu bebekken yapalim bitsin diye arnavut kocasi, kvsi hatta kpsi bile karşi cikti "düğünsüz olmaz" diye. ben gitmedim ama resimlerini gördüm kır düğünü gibi sunnet yaptilar cocuga, annesi gelinlik gibi beyaz elbise giydi babaannesi abiyeler giydi, taki toreni oldu:) aklina gelecek her seyi onlar da yapti ceyiz cikarma bile şölenleydi, diş bugdayinda parti yaptılar, her dogumgunu konsept bir yerde...
keske daha kafa yapiniza uyan bir adam secseydiniz de her isteklerinizi sacma bulmasaydi
ama seçtiğiniz koca bu. ustelik evde tek maaşsiniz, istediginiz pahali partiye bir kurus katkıniz olmayacak. haliyle biraz parayi veren düdüğü çalar hikayesi, esiniz aileniz hayir diyorsa hayir olur . ille de hevesim var derseniz düğün altinlarinizi bozun kiyabilirseniz:) ama kiyamazsiniz.
Bi dk bu uye aylar once milletin arabasina kendi binmek için cocuk otobusle gitsin diyen uye degil mi? Cocuk 8 yaslarindaydi diye hatirliyorum?Demek çocuğunuz doğdu, hayırlı olsun. Şunu merak ediyorum, çocuğunuz biraz büyüdüğü zaman ailenizle uzak mesafe arabayla gidilecek bir yere otobüse bindirelim gitsin yer yok diyebilecek misiniz? Başkasının çocuğu için çok rahat diyebiliyorsunuz çünkü.
Konuya gelecek olursak, isterseniz her gün bez değiştirme partisi yapın. Kimse altın maltın getirmez hatta gelmez bile. Ben inançlı biri değilim ama milletin kutsal günlerinde kokteyl falan yapmayı bırak diyemem bile.