1 senelik kıyafet almak çok mantıklı sayılmaz dediğiniz gibi her bebeğin gelişim süreci boyu kilosu farklı oluyor benim oğlum hep ayından büyük şeyler giydi.
Yeni doğan için de çok fazla bişey almanıza gerek yok çok hızlı büyüyorlar. Ben genelde 0 3 ay almıştım ama yeni doğan olarak da hastane çıkışı gibi 3 5 takım almıştım 40 günden sonra 0 3 aylık olanları giydirdim. içine çıtçıtlı atlet bol bol alın derim uzun kollu ve kısa kollu çeşitleri var üstüne de alt üst zıbın takım giydiririsiniz eviniz sıcaksa kazak gibi kalın şeyler hiç almayın bebeği aşırı sıcak giydirmek de iyi bişey değil çünkü ince ince ama kat kat giydiririsiniz. Gece uykusu için de uyku tulumlsrı çok rahat oluyo ama alttan açılanlar kullanışlı. mevsim geçişinde doğacak bebeğiniz o yüzden çok fazla almanıza gerek yok zaten bir sürü hediye de geliyor. Çoğu şey giyilmeden küçülüyor. Benim tavsiyem bebeğiniz doğduktan sonra ne tarz giysileri çok giydirdiyseniz hangisi kolayınıza geldiyse ve bebeğiniz hangilerinde rahat ediyosa ona göre almanız. MeselaOğlum çok kilo aldı doğduktan sonra ben hiç alt üst giydiremedim belini sıkıyodu lastikli alt pijamalar. O yüzden çoğunlıkla tek parça tulum tercih ettim.