- 15 Eylül 2008
- 250
- 1
-
- Konu Sahibi muhasebe22
zor evet ne denilmesi gerekiyor insan başına gelmeyince bilemiytor emin ol düşük cok normal bişey gibi geliyor yasamayan için ben de yasadım şimdi yine hamileyim ama korkular peşimi bırakmıyor
rabbim sanada en kısa zamanda bi daha verir inşallah
hem inan düşmese sakat olma olasılıgı o kadar fazla ki allah aslında anneye en büyük iyiliği yapıyor bebeği düşürerek
senelerce sakat cocuga bakmak kolay mı
sen de bi suç yoksa özellikle düşürmedinse bence hiç üzülme ben cabuk atlatmıstım umarım sende hemen atlatır ve çalışmalara başlarsın canım:)))
geçmiş olsun,Allah sana sağlık sıhhat versin inş..
bir kere hamile kaldıysan yine nasip eder Rabbim inş..
ben de ilk hamileliğimde 9. haftada düük yaptım.
bir ay sonra yeni bir melek nasip etti bana Allah.şimdi kızıma kavuşmak için gün sayıyorum
canım cokk gecmış olsun....Allah ım daha beterınden saklasın hepımızı.benımde ılk bebığim daha mınıcıkken bıraktı bızı ,kalbının sesını hıç mi hiç duyamadık.kımbılır belkıde hıc kalbı atmadan terkettı benı melegım...suan gene hamıleyım.4,5 aylık bı oglum var içimde.ama korkum hıç bıtmedi.onada birsey olacak dıye odum kopuyor....ilk bebkleri bunyenın kabul etmesı normalmiş ve cogu ozurlu oluyormus bu bebıslerın...Allah ım bırdaha bole acıyı tekrar yasatmasın.ve ben kurtaj olduktan 3 ay sonra hamiş kaldım.kısa bır sureydı benım için.ilk bebişimiz için tam 1 yıl denedık esımle.içini rahat tutu.Rabbım tum meleklerımızı analarıyla kavustursun......:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben biraz topladım sayılır kendimi daha doğrusu bebek istiyorum o yüzden toplamak zorundayım 28 aralıkta adetimi olmam lazım bakalım ne olacak. zamanında olacak mı? Bir şey soracam sizlere kürtaj olanlara daha doğrusu. Kürtaj olduktan sonra o alınan parçayı patalojiye gönderdiniz mi? Bize dr hiç öyle birşey demedi burda yazılmış bazıları göndermiş.Cevap yazarsanız sevinirim