sizlerden bununla ilgili geçmiş olsun dilekleri beklemiyorum çünkü bu bir hastalık değil... tek isteğimiz bizim için dua etmeniz...oğluma vereceğimi büyük ilgi sevgi ve bunun yanında iyi bir eğitimle herşey çok güzel olacak bunu biliyorum bir anne olarak güçlü olmam gerekiyor işte bu yüzden bizim için dua edin...çünkü buna çok ihtiyacım olacak...
Ayrıca bizim gibi aileler tanışmak istiyorum deneyimleriniz ve yaşadıklarınız benim için çok önemli...irtibata geçerseniz sevinirim...
cnm çok üzüldüm ben zihin engelliler öğretmeniyim sana har konuda yardımcı olurum benim down sendromlu çok öğrencim oldu ayrıca bize hamilelikte neler yaşadığını anlatırmısın ikili üçlü test yaptırmışmıydın sonuçları nasıldı bebeğinin hareketleri nasıldı doktorun anlamadımı
dualarınız ve güzel dilekleriniz için hepinizi binlerce teşekkürler Allah razı olsun...
bizim en şanslı yanımız yavrumuzun bu durumunu erken farketmiş olmamız gerçi doğum yaptığım hastanedeki vizeteye çıkan çocuk dr bizi bu bebeğin gözleri çekik genetik yapısına bir baktırın diye uyarmasaydı biz hiç farketmezdik çünkü down sendromunun diğer yapısal özellikleri bizim bebeğimizde yok göz çekikliği hariç...
bana asıl ağır gelen bebeğimin durumu değil acaba ben bunun altından kalkabilirmiyim sabırlı olabilirmiyim herşeyin üstesinden gelebilirmiyim vs... kendimle mücadele edip duruyorum günlerdir...ama ben biliyorum benim bebeğim beni zorlamıycak hiç...1.5 aylık ama şimdiden çok akıllı maşallah benim kuzucuğuma...
ezozgun sana har konuda yardımcı olurum hangi ildesin bende şu an 8 aylık hamileyim bebeğimin böbreğinde genişleme var bu nedenden dolayı down sendromlu olabilir dedei dr.lar ama başka hiç bi belirti yok ikili üçlü testimde normal çıktı dr.umda bence down sendromlu değil dedi bekliyorum bakalım şimdilik çok zor bi bekleyiş bebeğin karnındayken hareketlimiydi benim bebeğim çok hareketli ve dokunmama sesime mutlaka tepki veriyor seninkide öylemiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?