Bebeğimdeki Kramozom Sayısı 47 yani Down Sendromu

ezozgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
195
1
96
42
sizlerden bununla ilgili geçmiş olsun dilekleri beklemiyorum çünkü bu bir hastalık değil... tek isteğimiz bizim için dua etmeniz...oğluma vereceğimi büyük ilgi sevgi ve bunun yanında iyi bir eğitimle herşey çok güzel olacak bunu biliyorum bir anne olarak güçlü olmam gerekiyor işte bu yüzden bizim için dua edin...çünkü buna çok ihtiyacım olacak...
Ayrıca bizim gibi aileler tanışmak istiyorum deneyimleriniz ve yaşadıklarınız benim için çok önemli...irtibata geçerseniz sevinirim...

İnşallah hayat sizin için güzel olur. dualarımız sizinle. down sendromu eğitimle aşılabilecek bir sorun. o çocuk size Allahın bir hediyesi emaneti.

canım benım bı akrabamın da cocukları down senromlu,ama cok tatlı ve cok zekı bır cocuk,egıtım ve sabır cok onemlı,ıyı bır egıtımle ınankı normal bır cocuktan cok farkı kalmıyor ınan o kadar zekıki bız laf yetıstıremıyoruz herseye hazır cevap cok bılmıs bır cocuk oldu,tabı burda sana ve babasına cok ıs dusuyor,dualarım senınle

canım eğitim bu hastalıkta cok onemli.bir komşumuzun torunu down sendromlu fakat sanırım kıza aşırı ılgı ve egıtımı gösteremedıler.kız sureklı ortalıgı dagıtıyoo çok aşırı yaramaz hiç laftan sözden anlamıyooo.inş.senın oglun senın gıbı bir bilinçli annenın sayesınde normal den farklı olmaz.dualarımız senın ve oglunla cnma.s.

Hamile kalmadan önce ileride doğacak çoğumla ilgili bazen hayaller kuruyordum fiziği güzelliği zekası akıllı olcağı ileride büyük işlere imza atacağı konusunda sonra Bir insan varoldu içimde gram gram hergün büyüdü sonra avuçlarımın arasına aldım tenini hissettim nefesini duydum onu ilk gördüğüm andan itibaren nasıl bir fiziğe sahip olucağı zeki olup olmayacağı ileride büyük adam olup olmayacağı umrumda bile değildi artık ben onu çok seviyordum.ne olursa olsun ben onu çok seviyordum.Biliyorumki nasıl olursa olsun bir insan büyütmek yetiştirmek dünyanın en zor işi zaten.Senin güzel meleğin ve dünyadaki tüm masum güzel melekler kimi şehirlerde çamurdan kurabiye yapıp beslenen açlıktan ölen kimi zaman soğuktan donan bu güzel melekler dilerimki bütün bebeklerimiz günün birinde güzel bir dünyada çok mutlu olurlar.Dostum sana geçmiş olsun demiyeceğim bende biliyorumki yaşam kaliteniz
Kalbinin büyüklüğü sayesinde farklı olmayacak.

cok sanslı bır annesınız Mevla sadece sızın ve sızın gıbı annelerın o muhtesem varlıklara bakabılecegınız dusunmus ve secmıs,kolaylıklar dılıyorum
duamdasınız hep sızde bızlere dua edın olur mua.s.

bir tanidigimizin down sendromlu oglu var yaklasik 30 yaslarinda ailesi onu o kadar iyi egitmiski simdi babasinin restorani var o da orada babasiyla birlikte calisiyor fazla konusmaz ama ne kadar zeki oldugu hemen anlasiliyor bence down sendromu bir hastalik degil sadece cok zeki olduklari icin egitimi zor allahinda izniyle senin bunu basaracagina eminim allah sanada esinede kolaylik versin. Bebegini öp benim icin.

allah yardımcınız olsun
güçlü olun herşeyin üstesinden gelirsiniz

allah yardımcınız olsun canım ıyı bır egıtımle güzel yetıstırılıyor benım arkadasımın ıkızı down sendromlu 31 yasında suan kendı işini kendi görebiliyor

cnm çok üzüldüm ben zihin engelliler öğretmeniyim sana har konuda yardımcı olurum benim down sendromlu çok öğrencim oldu ayrıca bize hamilelikte neler yaşadığını anlatırmısın ikili üçlü test yaptırmışmıydın sonuçları nasıldı bebeğinin hareketleri nasıldı doktorun anlamadımı

sevgi +sabır ve güzel bir egitim...
ne olursa olsun rabbimizin bize armağanıdır bebeklerimiz..rabbim acılarını göstermesin...

her bebek bize verilmiş emanetlerdir.ve bizim bu dünyada ki sınavlarımızdır.azimle herşey yoluna giriyor.rabbim emanetini sizin gibi güçlü bir anneye emanet etmiş..dua ve sevgiyle..

Ne güzel bir insansın.Seni kutluyorum sahip olduğun kıymetlinin değerini bilmek heralde bu olsa gerek fazla söze luzum yok. En güzel günler bebeğinin ve senin olsun.

Allah sabrına sabır,gücüne güç katsın
inanıyorum ki fedakarlığın,ilgin,sevgin yavrunun çok iyi durumlara gelmesini sağlayacaktır
ve anne kavramı seninle bi kez daha şekillenecek
gözlerinden öpüyorum güzel anne

ben şu an hamileyim.
2 yıl boyunca o kadar çok annelik ve 8 yıl boyuncada o kadar çok anne özlemi çektimki;dünyaya gelen çocuğum ne şekilde olursa olsun canımın içidir.
dilerim aileniz ve çocuğunuzla bir ömür mutlu yaşayın arkadaşım..

sen cok akıllı ve guclu bı annesın o bebek cok sanslı senın gbı bır anneye sahıp oldugu ıcın ona cok ıyı bak annsı guzel bı egıtım sevgı saygı ıcınde buyuyyen bı down sendromlu bu cocugun normal bı ınsandan fakı kalmıycagı kanatındeyım
cok sabırlı ve ısteklı olun

Allah bol bol sabir ve gönül genisligi bebegine de iyilik ve saglik versin...öneml iolan sensin gerekirse psikolojik destek al belki bir anda adapte olamassin...emin ol zamanla hersey yerine oturacak sende bebeginde mutlu olacaksiniz..bebegin cok nasipli senin gibi bir annesi var..öp onu benim icin..

rabbim size gucluk kuvvet versin yavrunuzu en guzel sekilde buyutmek ve egitmek nasip etsin insallah
gecmis olsun
insallah en guzel sekilde buyutmek nasip etsin rabbim
evet zorluklari da vardir ama her zorlugun bi guzelligi vardir
bu size elbet birgun mukafat olarak donecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…