Bebeğimdeki Kramozom Sayısı 47 yani Down Sendromu

canım nasıl anladınız en ilk down sendromlu olduğunu?hepimizin minik bebekleri var bu konuda bilgilendirirsen sevinirim..

tüm genç kızların hayalıdır evlad sahbı olmak...
canından bır can cıkarmak....

Bende hamılelegımde uclu testımı beklerken gunlerce dusundum ya bebeğimde sorun olursa..

etrafımdakı bazı kısıler bebegı sakat doğacağı ıcın aldırmışlardı..

Ama nıce ınsanlar benım canımdan olsunda ısterse sakat ozurlu olsun dıye yıllarca hasret çekenler..

Evet sız çok ozel bır annesınız....Çok fedakarlık yapacaksınız ama bunun mukafatını hem bu dunyada hem bır dunyada alacaksınız...

benım bır yakınım beş çocugu oldu dordun de hıc bır sorun olmadı bırı özurluydu...
O dord evladı malını mulkunu aldı yaşlılıgında yanına bıle uğramadı..

ama o ozurlu cocuk ona su verdı bakımında yardımcı oldu...

Bugun bızler saglamız bebıslerımız saglam ama yarın ne olur bılemeyız.....

Rabbım her konuda yardımcınız olsun....

Bebısınız guzel bır tebessumu tum fedakarlıklara deger..
dua ve sevgıyle kalın

Canım yazdıkların beni çok etkiledi Allah yardımcınız olsun hem senin hemde eşinin.yazdıkların arasında bi cümle beni çok etkiledi "bana asıl ağır gelen bebeğimin durumu değil acaba ben bunun altından kalkabilirmiyim sabırlı olabilirmiyim herşeyin üstesinden gelebilirmiyim vs... kendimle mücadele edip duruyorum günlerdir...ama ben biliyorum benim bebeğim beni zorlamıycak hiç." demişsin .İyi bir eğitimle her şeyin üstesinden gelineceğine inanıyorum şu anda 17 haftalık hamileyim oğlumuza.İkili ve üçlü testim riskli çıktı down sendromlu olma riski varmış daha amniyosentez yaptırmadık.ama ne olursa olsun o bizim canımız olacak umudumuz olacak.bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum bebeğimizin downlu olması değil asıl benim ona iyi bi anne, öğretmen olabilir miyim ben şimdiden bunları düşünüyorum.ne kadar sabırlı bi anne olabilirm bunları düşünüyorum Rabbim herşeyin iyisini bilir Hakkımızda herşeyin hayırlısı ve sağlıklı olsun Sabırlı ol sen sana akıl vermek gibi değil sen daha bilinçlisin eminim beterin beteri var Alahım daha beterlerinden saklasın Sağlıcakla kalın kendinize iyi bakın.

Allah (C.C.) böyle özel melekleri yavrulari, güvendigi kullarina verirmis...
Sende onlardan birisin canim, insallah yavrunla sen daima mutlu huzurlu saglikli bir hayat gecirirsiniz...:Saruboceq:

Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…