• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimde üfürüm varmış !

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
merhaba,

öncelikle bebeklerimizin hepsine çok geçmiş olsun. benim bebeğim 6 aylık. onda da üfürüm var. çocuk kardiyoluğunda renkli eko yapıldı ve masum olduğu görüldü. umarım sizinkinde de aynı şekildedir. insan kötü oluyor hakkaten ama buna şükür diyelim. ne hastalıklar yaşayanlar vardır kimbilir. bir de üfürüm deyince insanlar kalbi delik zannediyorlar. halbuki öyle birşey yok. ancak ekodan sonra üfürümün nedeni öğrenilebiliyor zaten. en kısa zamanda dra gidebilirsiniz inşallah. çok geçmiş olsun

selamlar arkadaşlar,
5,5 aylık bir kızım var. geçen hafta grip nedeniyle doktora götürdük,
muayene esnasında bebeğimde üfürüm olduğunu söyledi,
yani kalbini dinleyince rüzgar gibi foşurtu yaptığını söyledi, bizde dinledik öyleydi gerçekten.mafoldumben
buda kalbinin delik olabileceği anlamına geliyormuş, başka hastaneye sevketti ,
kardiyalog çok kalabalıkmış, çünkü denizlide bebek kardiyalogu bi taneymiş,
özel muayanesinde de cumya anca randevu alabildim,
internetten araştırdım masum üfürüm yani geçici olabilirmiş,
ama beni korkutan şey, eşimde küçükken bu yüzden ameliyat olmuş, kalbinde üfürüm varmış, ya kızımdaki de ameliyat gerektirirse ??:çok üzgünüm:
daha çok küçük , ya ameliyat derse doktor? akannehir
çok korkuyorum, daha önce bu sorunu yaşayan var mı?mafoldumben
ameliyat derlerse yaptırmak şart mı, etkiler mi yaşantısınımafoldumben
canım bende dun gıttım dolunay hanıma bıze hemen randevu verdı ama baya ısrar ettık baktı bebegıme 1,5 yasında masum ufurukmus bende telesa kapıldım ama korktugum gıbı cıkmadı ınsallah senınde masumdurcanım allah sıfalar versın:teytey:

Back