• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebeğimde tiroid var

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

orca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
15
0
36
Manisa
slm arkadaşlar 11 aylık bebeyim var 33 haftalık doğdu şükür sağlığı iyi ama sadece tiroyit çıktı bitane ilaç kullanıyorum bu hastalık kalıcımı acaba beni aydınlatırmısınız 3 ay oldu kontrole gidemedik son gittiğimizde deyerleri normal çıkmıştı şididen tşk ederim allah çocuklarımızı korusun.

canım bebeyim 33 haftalık doğdu ve 1 ay küvezde kaldı doğuştan çıktı 1 aralıkta yaşına girecek ama daha küçük görüntü olarak sizin çocuğunuz varmı

benim oğlumda 31 haftalık doğdu ve troit vardı 3 sonra değerleri iyi çıktı annede olunca bebekte olması çok normal devamlı bakılcak değerlerine şu an çok şükür iyi durumda

slm arkadaşlar 11 aylık bebeyim var 33 haftalık doğdu şükür sağlığı iyi ama sadece tiroyit çıktı bitane ilaç kullanıyorum bu hastalık kalıcımı acaba beni aydınlatırmısınız 3 ay oldu kontrole gidemedik son gittiğimizde deyerleri normal çıkmıştı şididen tşk ederim allah çocuklarımızı korusun.

çok geçmiş olsun canım benim.benim oğlumda bu ayın 27sinde iki yaşını doldurucak.üç günlükten bu yana ilaç kullanıyoruz.hipotroidisi var.geçici veya kalıcı oldugu henüz belli değil en az üç yaşına kadar kullanıcak..sürekli tahlil vermeyi unutmayın.ilacını hergün aynı saatte düzenli olarak aç karnına verin ..sormak istediğin bişey olursa sorarsın arkadaşım.çok geçmiş olsun..bu arada nickin bana hiç yabancı gelmedi...

Büyük geçmiş olsun arkadaşım, ben bu yaşımda tiroitle uğraşırken stres yaşıyorum, o minik güzelliği düşünemiyorum.
Yalnız belki içini ferahlatır diye söylüyorum, bebeklik/çocuklukta teşhis konulan Hipotiroit'de değerler normale döndükten sonra,
ilacı kesip sadece doktor takibiyle durumu gözlemlemek mümkün diye biliyorum. Sedece ihmal etme annesi yeter :34:

Back