- 3 Aralık 2015
- 22
- 1
- 38
- Konu Sahibi Lutfen yardimci olun
1 buçuk yaşında oğlum var.midesini üşüttü.ilaç bermek istemiyorum.sizce en kısa zamanda nasıl iyileştirebilirim.hafif ateşide var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide üşütmesinde halsizlik ishal kusma ateş mide tarafında kramp ağrı okuyo. bir sürü belirti var. Başıma gelene. Kadar bende büyüklerin uydurması sanıyodum ama değilmiş.Mide usutmesi ne demek? Cidden bilmedigim icin soruyorum. Bu teshis nasil konuluyor? Doktor mu oyle dedi?
Bi de bobrek usutmesi varmide üşütmesi ne demektir?
ben de her hastalıkta çocuğu doktora götürüp antibiyotiğe boğulmasına karşıyım fakat hayatımda ilk defa duydum bu hastalığı.
Bi de bobrek usutmesi var
Akıl??? Serbest mi :) Konu sahibinden özür diliyorum.Yumurtalıkları da üşütmemek lazım.
O zaman cocugumuz olmuyodu degil miYumurtalıkları da üşütmemek lazım.
O zaman cocugumuz olmuyodu degil mi
Ben bi kaç sene önce bir kez yaşadım. Onun dışında da ne çevremde yaşayan gördüm ne de duydum.Herkes de bir ilginç.
Hiç mide üşütmesi yaşamadınız mı?
Çok kötü bir mide bulantısı. Kusar gibi kasılmalar falan..Enteresan yani bilinmemesi.
Benim anlamadığım da 1,5 yaşındaki çocuk kendini ifade edemez de bu tanıyı nasıl koydu konu sahibi?
Herkes de bir ilginç.
Hiç mide üşütmesi yaşamadınız mı?
Çok kötü bir mide bulantısı. Kusar gibi kasılmalar falan..Enteresan yani bilinmemesi.
Benim anlamadığım da 1,5 yaşındaki çocuk kendini ifade edemez de bu tanıyı nasıl koydu konu sahibi?
aynı şeyi merak etmişiz yani sonuçta ama bazıları hiç bilmiyormuş gibi yazmış ona binaen yazdım.Mide üşütmesi duyduk tabi ki
Hatta annemin meşhur tanısıdır.
Ama 1,5 yaşındaki çocuk bunu nasıl ifade etti, anne hangi bulguları saptadı da tanıyı koydu, orada şaşırdık biraz.
Mesela Rota enfeksiyonu da olabilirdi, ayırıcı tanıyı nasıl koydu? Farkı nasıl anladı? Öğrenseydik bize de faydası olurdu.