• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimde makositoz var...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

durukuzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
18
0
36
Kırıkkale
şuan 9 aylık oğlum var bundan 4 ay önce özellikle baş kısmında sonra vucudunda olmak üzere su çiçeğine benzer şeyler çıktı ve geçmek bilmiyo dr ler aynı şeyi söldi ama içim hiç rahat değil benimle aynı şeyleri yaşıyan anneler varmı ??? yardımlarını bilgilerini tecrübelerinizi bekliyorum...

Bir dönem kızımda da oldu oda 8 9 aylık filandı.şuan 1 yaşına girecek.

Bizde anlamadık.İltihaplanıp kuruyordu.Bacaklarda filan vardı kollarda.Böcek ısırığı gibiydi hep yanyana birsürü.

Evimizin bazı odaları tahta acaba böcek mi dedik ilaçladık evi.Doktora götürdüm ilaçlar verdi net bişey diyemedi.

Geçti bir süre sonra kendi kendine.Birde annemlere gitmiştim o dönem geçmişti izler sonra annemlerde bebebisküvisi yedirdim gene oldu bende acaba bundan mı dedim onuda yedirmeyi kestim.

Umarım geçer.Banyo yaptır sadece suyla rahatlasın vücudu.Geçmiş olsun...

Bir dönem kızımda da oldu oda 8 9 aylık filandı.şuan 1 yaşına girecek.

Bizde anlamadık.İltihaplanıp kuruyordu.Bacaklarda filan vardı kollarda.Böcek ısırığı gibiydi hep yanyana birsürü.

Evimizin bazı odaları tahta acaba böcek mi dedik ilaçladık evi.Doktora götürdüm ilaçlar verdi net bişey diyemedi.

Geçti bir süre sonra kendi kendine.Birde annemlere gitmiştim o dönem geçmişti izler sonra annemlerde bebebisküvisi yedirdim gene oldu bende acaba bundan mı dedim onuda yedirmeyi kestim.

Umarım geçer.Banyo yaptır sadece suyla rahatlasın vücudu.Geçmiş olsun...

4 aydır devam ediyor ve hiç azalma yok ve ara arada bazıları su toplayıp patlıyo...

Back