• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimde konak oluşumu başladı yardım lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ebe hemŞıremızın tavsıyesı ıle kahve fıncanına bıraz zeytınyaĞı ve ıkı tatlı kaŞıĞına yakın karbonotu ıyıce karıŞtırdım ve banyodan bı saat Önce bebeĞımın kafasına sÜrdÜm banyodan hemen Önce sık dıŞlı kÜÇÜk taraklarlar ters dÜz taradım hıÇ bırŞey kalmadı ıpek gıbı oluverdı saÇları yavrumun .tavsıye ederım ben annahtar gırıŞ yapamadım bırd tÜrlÜ :)
 
benim kzımdada oldu yazın doğduğu için hergün bebe yağı sürdüm saçına ve bu şekilde bekletip birkaç saat sonra yıkadım hiçbirsey kalmadı
 
ben de zeytinyağı sürmüştüm. bir de badem yağı. hem saçları da güçlendiriyor.
gerçi bizde öyle aaman aman bi konak olmadı ama olur gibi olur olmaz yağlandık, oldu bitti -tatlicadiarzu-
 
bizde de oldu..mustela konak önleyici şampuan aldık..birkaç yıkamada kayboldu..bitene kadar devam ederiz..sonra sebamede devam..tekrarlarmı bilmiyorum..
 
Biobaby özel bakım serisinde kuru ve atopik ciltler için saç ve vücut şampuanı var. Kullanmanızı tavsiye ederim.
 
Back