Bebeğimde inek sutu alerjisi

eylulberen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
43
0
16
İstanbul
Arkadaslar bebeğimde inek sutu alerjisi olabileceğini soyledi doktor ancak sadece sut ve ürünlerini tüketmemin yeterli olmadıgını icinde sut tozu peynir altı suyu tozu vb. Olan hic biseyi yememeliymisim sadece anne sutu veriyorum bebeğime ama herseyin icinden sutle alakalı bisey cikiyo bu durumu yaşayan varmi nasıl bir diyet yaptınız yardımcı olursanız sevinirim elinde bi liste olan varsa paylasmasini rica ediyorum ...

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bebelac markasının PeptiJunior ürünü inek sütü proteini alerjisi olan bebekler için üretilmiş özel bir mama... Aptamil'de de muadil bir mama vardır mutlaka şu an hatırlayamadım. Bu mamaları doktorlar önerdiği gibi, reçetesiz olarak da satılmakta. Denenebilir bence...

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bebelac markasının PeptiJunior ürünü inek sütü proteini alerjisi olan bebekler için üretilmiş özel bir mama... Aptamil'de de muadil bir mama vardır mutlaka şu an hatırlayamadım. Bu mamaları doktorlar önerdiği gibi, reçetesiz olarak da satılmakta. Denenebilir bence...

Teşekkür ederim ancak ben suan sadece anne sutu veriyorum oyizden bana bir diyet listesi lazım :)

Back