- 15 Temmuz 2016
- 8.223
- 13.748
- 248
Geçecek cnm.Teşekkür ederim.. İnanın ayakta boşluğa basıyor gibiyim çok yorgunum ama hiç önemli değil.. Bebeğimin bu hali beni mahvediyor..
Bizim bebekte kolikti..Sıcak havlular,gaz damlaları,masajlar...Gas Re.. diye bir şey vardı o iyi geliyordu biraz bizimkine..3 aylık olunca gaz durumu geçmişti kendi kendineKızlar çok ama çok mutsuzum18 günlük bebeğim ayaklarını sürekli yukarı topluyor ıkınıyor kendini sıkıyor.. Sabahlara kadar uyumuyor onun o halini görünce içim parçalanıyor sürekli ağlayasım geliyor. Sütüm kesilmesin diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama minicik bebeğimin o hali beni mahvediyor. Doktora götürdüm gaz damlası verdi. Ultrasonda gördük çok yoğun gazı var dedi.. Masaj yapıyorum bol bol emzirmeye çalışıyorum..
Aranızda ben şunu yaptım bebeğime çok iyi geldi diyebilecek olan var mı lütfen bana yardım edin ilk bebeğim elim ayağıma dolandı. Bir de aynı sorunu yaşayanlar söyleyebilir mi ne zaman geçti?? Ne zaman geçeçek bu illet
Rezene genotoksik olduğu için artık önerilmiyorTeşekkür ederim canım Allah razı olsun rezene deneyeceğim... İnşallah faydasını görürüz
Ama süt de yapıyor diyorlar.. Uff neyi denemeye kalksam birşey çıkıyor. Anason inşallah kullanılıyordur.. Bir bilginiz var mı?Rezene genotoksik olduğu için artık önerilmiyor
Canım çok teşekkür ederim.. İnşallah bizde kurtuluruz da bahsettiğin zamanları yaşarızGeçecek cnm.
Ben hatırlıyorum da oğlumda gaz sorunu bitti. Geceleri ayaklarını iki kez atardı açıktı mi hemen koştur koştur mamasını yapardım.
O kadar sevinmiştim ki oh be demistim çocuk rahata erdi. Sadece acıkınca kalkması o kadar büyük bi lükstü ki benim için.
Dünyaları verseler değişmezdim.
Şimdi ise benden elektrik süpürgesini istiyor sürekli.:):):)
Tatlı güzel anılarımız oluyor artık.
Annesi hele bı 40 çıksın sana böyle diksin gözlerini tanıdık tanıdık baksın sana öpmelere doyamayacaksın.
Kolikmi gaz damlası işe yarıyor olması lazım sizinde yediklerinize dikkat etmeniz gerekKızlar çok ama çok mutsuzum18 günlük bebeğim ayaklarını sürekli yukarı topluyor ıkınıyor kendini sıkıyor.. Sabahlara kadar uyumuyor onun o halini görünce içim parçalanıyor sürekli ağlayasım geliyor. Sütüm kesilmesin diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama minicik bebeğimin o hali beni mahvediyor. Doktora götürdüm gaz damlası verdi. Ultrasonda gördük çok yoğun gazı var dedi.. Masaj yapıyorum bol bol emzirmeye çalışıyorum..
Aranızda ben şunu yaptım bebeğime çok iyi geldi diyebilecek olan var mı lütfen bana yardım edin ilk bebeğim elim ayağıma dolandı. Bir de aynı sorunu yaşayanlar söyleyebilir mi ne zaman geçti?? Ne zaman geçeçek bu illet
Evet bunu bana da söylediler doğumdan sonra normalde asla evde çorap giyen biri olmadığım halde çorapsız hiç gezmedim..elimden geldiğince herşeye dikkat etmeye çalışıyorum ama tabi ki tecrübesizlik var.Ne zaman ayağım çıplak gezsem bebeğim çıldırırdı gaz sancısından.Ben farketmiyordum meğer sütümden alıyormuş soğuğu.Halbuki evimizin sıcaklığı çok iyi olmasına rağmen O sıcakta çorap+patik giymek durumumda kalmıştım.
Bunu öneren cocuk doktoruydu. annem de gelecekte lazim olabilir notlarina kaydet demişti. Yillardir duruyor. Kimsede uygulanmadi sonuçlarını bilmiyorum. Belki doktoruna danişir da isine yarar diye düşündüm. Doktora danışmadan bir sey yapılacağını düşünmedim. O sebeple de daniş yazmadim.Linclemicem ama konu sahibine rica edicem 18 gunluk bebege asla asla boyle seyler vermeyin lütfennnn
Evet hatta bunu söyleyen Esra Eroldu .Ondan sonra doktorlar da ekranda bunu söylemeye başlamışlardı.Şimdi siz söyleyince hatırladımBunu öneren cocuk doktoruydu. annem de gelecekte lazim olabilir notlarina kaydet demişti. Yillardir duruyor. Kimsede uygulanmadi sonuçlarını bilmiyorum. Belki doktoruna danişir da isine yarar diye düşündüm. Doktora danışmadan bir sey yapılacağını düşünmedim. O sebeple de daniş yazmadim.
Mutlaka araştırıp deneyeceğim..teşekkürlerBende fayda eden: bebegimi tek bezi ile ciplak gögüsüme yatirdim ve üstünü hafifce örttüm. Anne sicakligi ve yakinligi sayesinde rahatlayip gaz cikartiyordu. Ikincisi tummy tub dedikleri bebeyi "kovayq oturtmak" (bebek gercekten oturmuyor, siz tutuyorsunuz, ama sicak su ve dar alanda anne karnina benzedigi icin rahatliyorlar)..bir arastirin derim (biz göbek bagi düstükten sonra ama sadece kovayi kullandik). Doktorun tavsiye ettigi damlalari da verdik. Ve ben yedigim ve icitigime dikkat ettim. Mesela meyve su iyi gelir diye iciyordum, ama meger gaz yapiyor. Saglikla büyütün bebeginizi ❤
Ben eczaneden almıştım. Kutuda sallama çay şeklinde. Altardan açık olarak ta alınır tabi. İnşallah faydasıni görürsün. Bu arada rahatlatici etkisi de var. Çok uyku yapar. Açık alırsan da günde bı fincandan fazla içme. Uyur kalirsinYaaa çok mutlu oldum inşallah anason bize de iyi gelir.. Mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim.. Aktardan bunu anason çayı diye mi alacağım peki??
kiyamam ben ona. doktorun verdigi damlayi duzenli kullan blackcim, o damla cok cok ise yariyor.Kızlar çok ama çok mutsuzum18 günlük bebeğim ayaklarını sürekli yukarı topluyor ıkınıyor kendini sıkıyor.. Sabahlara kadar uyumuyor onun o halini görünce içim parçalanıyor sürekli ağlayasım geliyor. Sütüm kesilmesin diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama minicik bebeğimin o hali beni mahvediyor. Doktora götürdüm gaz damlası verdi. Ultrasonda gördük çok yoğun gazı var dedi.. Masaj yapıyorum bol bol emzirmeye çalışıyorum..
4 ay çok değil mitam geçmesi 6 ayı bulmuş bir de.. Ama Neyseki her bebekte oluyormuş insan görmeyince sanki felaket geldi başımıza gibi hissediyor. Bir tek benim bebeğimde var sanıyor.. Ama çok zor birşey bu
Emzirdikten sonra muhakkak gazını çıkar gazını çıkarmadan yatırma büyük faydasını görürsün çok ağlarsa süpürge yada fon makina sesi aç nettenKızlar çok ama çok mutsuzum18 günlük bebeğim ayaklarını sürekli yukarı topluyor ıkınıyor kendini sıkıyor.. Sabahlara kadar uyumuyor onun o halini görünce içim parçalanıyor sürekli ağlayasım geliyor. Sütüm kesilmesin diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama minicik bebeğimin o hali beni mahvediyor. Doktora götürdüm gaz damlası verdi. Ultrasonda gördük çok yoğun gazı var dedi.. Masaj yapıyorum bol bol emzirmeye çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?