Aynı durumu her anne yaşıyor canım. Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Bize en iyi gelen rezene çayı oldu. Ama sallana değil tohumu alıp demledim. 1 bardak sıcak suda 1 tatlı kaşığı rezene at 3.5 dk demlensin süz iç. Bir de bunu unutma yediğin içtiğin etkiler onu aşırı sıcak ve soğuk yeme özellikle soğuk bebekte gaz yapıyor. Bir de her yediğin içtiğin ertesi gün bebeği etkiliyor. İçtiğin rezene eryesi güne rahatlatacakKızlar çok ama çok mutsuzum18 günlük bebeğim ayaklarını sürekli yukarı topluyor ıkınıyor kendini sıkıyor.. Sabahlara kadar uyumuyor onun o halini görünce içim parçalanıyor sürekli ağlayasım geliyor. Sütüm kesilmesin diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama minicik bebeğimin o hali beni mahvediyor. Doktora götürdüm gaz damlası verdi. Ultrasonda gördük çok yoğun gazı var dedi.. Masaj yapıyorum bol bol emzirmeye çalışıyorum..
Aranızda ben şunu yaptım bebeğime çok iyi geldi diyebilecek olan var mı lütfen bana yardım edin ilk bebeğim eşim ayağıma dolandı. Bir de aynı sorunu yaşayanlar söyleyebilir mi ne zaman geçti?? Ne zaman geçeçek bu illet
Yillar once bir tv programinda bir doktor, ayaklarının altına adacayı yağı sürün demişti. Bir de 1 çay kaşığı kimyonu 1 su bardağı suda 1 taşim kaynatip biraz şeker atıp soğutun, 1 çay kaşığı içirin demişti. Dogrudur işe yarar ya da yaramaz bilemem. Kaydetmisim oyle duruyor. Belki isinize yarar. Rica ederim kimse linçlemesin. Bildigim uzman oldugum bir konu degil. Bir doktorun fikrini yazdim sadece.Kızlar çok ama çok mutsuzum18 günlük bebeğim ayaklarını sürekli yukarı topluyor ıkınıyor kendini sıkıyor.. Sabahlara kadar uyumuyor onun o halini görünce içim parçalanıyor sürekli ağlayasım geliyor. Sütüm kesilmesin diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama minicik bebeğimin o hali beni mahvediyor. Doktora götürdüm gaz damlası verdi. Ultrasonda gördük çok yoğun gazı var dedi.. Masaj yapıyorum bol bol emzirmeye çalışıyorum..
Aranızda ben şunu yaptım bebeğime çok iyi geldi diyebilecek olan var mı lütfen bana yardım edin ilk bebeğim elim ayağıma dolandı. Bir de aynı sorunu yaşayanlar söyleyebilir mi ne zaman geçti?? Ne zaman geçeçek bu illet
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun rezene deneyeceğim... İnşallah faydasını görürüzAynı durumu her anne yaşıyor canım. Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Bize en iyi gelen rezene çayı oldu. Ama sallana değil tohumu alıp demledim. 1 bardak sıcak suda 1 tatlı kaşığı rezene at 3.5 dk demlensin süz iç. Bir de bunu unutma yediğin içtiğin etkiler onu aşırı sıcak ve soğuk yeme özellikle soğuk bebekte gaz yapıyor. Bir de her yediğin içtiğin ertesi gün bebeği etkiliyor. İçtiğin rezene eryesi güne rahatlatacak
Teşekkür ederim . Bize verilen gaz damlası farklıydı işe yaramazsa sizin yazdığınızı deneyeceğim.. Ne kadar sürer acaba bir fikriniz var mı. Ne zaman geçeçek buBiogaia ve gaz damlası verdi ise kullanın.
Düzenli kullanınca geçiyor.
Ayaklarını karnını sıcak tutun.
Battaniyesine koyup sallayın ama bu biraz tehlikeli alışınca sürekli bu şekilde sallanmak istiyorlar.
Gaz yapmayacak şeyler yiyin, gazına iyi gelecek içecekler için bebeğinize geçer ve rahatlar.
Aman stres yapma o süt hemen gidiyor. Dünyanın en hassas içeceği annesi :)
Bir de bu durum geçici diye düşün öyle sabrın da artar. Hepsi geçecek 3 5 aya çok rahatlayacakTeşekkür ederim canım Allah razı olsun rezene deneyeceğim... İnşallah faydasını görürüz
Ne kadar sürede geçtş sizinki?? Emzirdikten sonra gazını hemen çıkarıyorum.. Bahsettiğiniz gaz damlasını da deneyeceğim artık sırasıyla.. Arkadaşlar farklı farklı gaz damlası dedi sırayla deneyeceğim yapacak birşey kalması elimden hiçbirşey gelmiyorBebegim kolikti gaz damlası kullandik, hepsini denedim.nerdeyse bize zinco iyi geldi. Onun dısında internette kolik masajlari var ozellikle ayak tabaninda dogru noktaya uygulama cok faydalı. Ayaklari karina ittirmw hareketi de öyle.
Ayrica her beslemeden Hemen sonra ertelemeden gazı cikarmalisiniz. Omzunuza alip avuc ici ile sırta pat pat hareketiyle.
Zor günler ama geciyor..
Linclemicem ama konu sahibine rica edicem 18 gunluk bebege asla asla boyle seyler vermeyin lütfennnnYillar once bir tv programinda bir doktor, ayaklarının altına adacayı yağı sürün demişti. Bir de 1 çay kaşığı kimyonu 1 su bardağı suda 1 taşim kaynatip biraz şeker atıp soğutun, 1 çay kaşığı içirin demişti. Dogrudur işe yarar ya da yaramaz bilemem. Kaydetmisim oyle duruyor. Belki isinize yarar. Rica ederim kimse linçlemesin. Bildigim uzman oldugum bir konu degil. Bir doktorun fikrini yazdim sadece.
3.ayda bıçk gibi kesildi şükür şuan 14 aylik kolik günleri zormus dusununce evet ama gecti gitti sabırNe kadar sürede geçtş sizinki?? Emzirdikten sonra gazını hemen çıkarıyorum.. Bahsettiğiniz gaz damlasını da deneyeceğim artık sırasıyla.. Arkadaşlar farklı farklı gaz damlası dedi sırayla deneyeceğim yapacak birşey kalması elimden hiçbirşey gelmiyorçok çaresizim.. Ne kadar sürer acaba??
Gececek inan gececek kaka yaptigi gunleri aklinda tut bebekler 10 gune kadar dahi kaka yapmayabilir normaldir dahada gelmezsse fitil verebilirsiniz gaz icin var ...ve karnina sicak havlu sarin ayagindan çorap eksik olmasın malesef bagirsaklar dogduktan sonrada gelisme asamasinda ...Her emzirmeden sonra mutlaka omuzda gazini çıkartın karnina yuvarlak hareketlerle masaj yapin..arada kontrollü bir sekilde yan yatirin ...gaz sancisi annelerin kabusu malesef hepimiz cektik ben ozellikle 2. Cocugumda cok çektim 6 ay çektim ama 4 aylik olunca azaliyorKızlar çok ama çok mutsuzum18 günlük bebeğim ayaklarını sürekli yukarı topluyor ıkınıyor kendini sıkıyor.. Sabahlara kadar uyumuyor onun o halini görünce içim parçalanıyor sürekli ağlayasım geliyor. Sütüm kesilmesin diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama minicik bebeğimin o hali beni mahvediyor. Doktora götürdüm gaz damlası verdi. Ultrasonda gördük çok yoğun gazı var dedi.. Masaj yapıyorum bol bol emzirmeye çalışıyorum..
Aranızda ben şunu yaptım bebeğime çok iyi geldi diyebilecek olan var mı lütfen bana yardım edin ilk bebeğim elim ayağıma dolandı. Bir de aynı sorunu yaşayanlar söyleyebilir mi ne zaman geçti?? Ne zaman geçeçek bu illet
Bebeğe göre değişiyor cnm, oğlumda 4 aya yakin sürdü.Teşekkür ederim . Bize verilen gaz damlası farklıydı işe yaramazsa sizin yazdığınızı deneyeceğim.. Ne kadar sürer acaba bir fikriniz var mı. Ne zaman geçeçek bu
Ben kendim içtim kimyon kiyamadim bebeğime banada dediler kimyon bire bir diye ama doktorum asla sütten baska birsey verme dedi ben ictim sutumden gecti 4 ay sonra azaldi 6.ayinda gecti gitti off cok çektim ammaaaaLinclemicem ama konu sahibine rica edicem 18 gunluk bebege asla asla boyle seyler vermeyin lütfennnn
Teşekkür ederim.. İnanın ayakta boşluğa basıyor gibiyim çok yorgunum ama hiç önemli değil.. Bebeğimin bu hali beni mahvediyor..Bebeğe göre değişiyor cnm, oğlumda 4 aya yakin sürdü.
Kızımda pek olmadı.
Ama kızımda baktım gaz gelecek gibi oluyordu hemen gaz damlası verdim.
İlk zamanlar sonra da hiç ama hiç olmadı.
Biogaia al bence probiyotik bağırsaklar için gerekli, yararlı mikroplar var içinde cnm.
Doktorun verdiği gaz damlasını düzenli kullan ay rahatladı keseyim deme.
Birde saat yönünde karnını ovala, gazın çıkmasına yardımcı oluyor.
Çok stres oluyor insan ilk bebekte seni çok iyi anlıyorum.
Ama inan geçecek cnm, insan rahat hayatından mışıl mışıl uykusundan birden tak diye değişime uğruyor hormonlar felan,bebekte çaresizce ağlayınca ah ah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?