• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimde beyaz leke nolur yorum yapin

Hayır geçmedi bir kaç tane daha fark etim hatta . Doktora gittiniz mi hiç?
Sordum doktora önemli değil dedi ama ben tedirginim inşallah bir şey çıkmaz? Çocuğunuzda başka bir sıkıntı var mı nörolojik olarak? İnternette okuduğum şeyler korkutuyor ondan sordum

Sordum doktora önemli değil dedi ama ben tedirginim inşallah bir şey çıkmaz? Çocuğunuzda başka bir sıkıntı var mı nörolojik olarak? İnternette okuduğum şeyler korkutuyor ondan sordum
Yok çok şükür rahat ol o zaman herkes aynı şeyi söylediğine göre tıbbi açıdan bence içimiz rahat olsun. Ama sanki büyüdükçe o beyazlık biraz daha hafifliyor. Kaç tane var sizin bebeğinizde? Bu arada internete araştırma yoksa kafayı yersin .

Yok çok şükür rahat ol o zaman herkes aynı şeyi söylediğine göre tıbbi açıdan bence içimiz rahat olsun. Ama sanki büyüdükçe o beyazlık biraz daha hafifliyor. Kaç tane var sizin bebeğinizde? Bu arada internete araştırma yoksa kafayı yersin .
Umarım öyle olur… 3 tane var birisi yarım cm diğerleri 1-2 mm nokta kadar ama tedirginim ya artarsa büyürse filan diye umarım hafifler bizimkilerde. İnternetten bakma hatasını yaptım maalesef bakmamaya takmamaya çalışıyorum teşekkürler.

Umarım öyle olur… 3 tane var birisi yarım cm diğerleri 1-2 mm nokta kadar ama tedirginim ya artarsa büyürse filan diye umarım hafifler bizimkilerde. İnternetten bakma hatasını yaptım maalesef bakmamaya takmamaya çalışıyorum teşekkürler.
Benim kızımın sanki dudağında da çıktı . Bende tedirgin olmaya başladım yine zorla unutmuştum. Randevu Alaçam ışıkla bakılsın . Sizde durumlar nasıl gittiniz mi doktora .

Hayirli sabahlar. 4 aylik kizim var sirtinda bacaginda ve yuzunde pirinc tanesi kadar beyaz lekeler cikti. Doktora goturdum buyurse getir dedi. Ama hala endiseliyim. Bunu yasayan var mi lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Noldu acaba kızınıza doktor ne dedi bende yeni fark ettim benim kızmda 4aylık ve aynı lekerden boynunda var😔

Aynen doktora goturdum gunesten olabilir dediler . Bende kalici olmasindan korkuyordum saolun rahatladim 😁 kalici olmasinda. Gunes kremi onerdi alsam mi kararsizim. Daha kizim 4 aylik.
Gunes kremi cok yararli bir sey aslinda. Yaz mevsimi olsaydi denize bile girebilirdi belki illa koruyucu krem sart. Guzel ve guvenilir bir marka alin

Back