Çocuk Hastalıkları bebegimde ani titremeler oluyor:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
valla benim oğlum bebekken çişini yaptıktan sonra silkeleniyodu. İlaç kullanıyosan ondanda olabilir bazı ilaçlar merkezi sinir sistemini etkiliyor olabilir. Ama tabii ki bi dr ye danışmalısın

arkadaşlar aylar öncesi tama çişini yaparken titriyor diye kapatmıştık bu konuyu ama benim içime kurt düştü.sabiha keskini dinledim de epilepsi belirtisi falan diyo.sizinkiler hala yapıyomu.benim oğlumun 13 aya bitti ama hala devam ediyor.korkuyorum

canım peki dr a gittinmi bende burada bu konuya kaç kez denk geldim zaten paronayak bi anneyim :P benim oğluşumda yapıo böle genelde çiş yaparken uykuya dalcapı sırada gözlerini dikio biyere falan neyse ben bunu bi dr a mail attım bi programda sürekli çıkan ve aynı program ile aynı internet sitesinde de yazıyor yazdığını aynen s
yazıyorum böyle saçma sapan şeylerle uğraşmayın epilepsi belirtieri farklıdır bunlar kendilerine müşteri arayan drlar bebeğinizi fazla kalabalığa sokmayn die yazmış

canım peki dr a gittinmi bende burada bu konuya kaç kez denk geldim zaten paronayak bi anneyim :P benim oğluşumda yapıo böle genelde çiş yaparken uykuya dalcapı sırada gözlerini dikio biyere falan neyse ben bunu bi dr a mail attım bi programda sürekli çıkan ve aynı program ile aynı internet sitesinde de yazıyor yazdığını aynen s
yazıyorum böyle saçma sapan şeylerle uğraşmayın epilepsi belirtieri farklıdır bunlar kendilerine müşteri arayan drlar bebeğinizi fazla kalabalığa sokmayn die yazmış

Peki sen ne belirtileri yazdın da dr. epilepsi belirtileri farklıdır dedi

merhaba hocam kolay gelsin
geçen bir tv programında uykudan ağlayarak kalkan bebeklerin epilepsi hastası olabileceği söylendi.
6.ayının içinde bir oğlum var uykudayken bazen sürekli değil fakat ağlamayla kalkıyor daha çok rüya görüyor gibi ama
ağlarkende kafasını sağa sola çevirdiğide oluyor ( bazen) sanki kabus görür gibi
bebekte kol hareketleri bisiklet çevirme gibi hareketler belirtiler olabileceğini okudum
o tarzda bi hareket yok ama sevinirken yada karşılıklı konuşurken sağ kolunu yukarı aşağı oynatıyor bunlar epilepsi belirtisi olabilirmi birde uykusu geldiğinde gözlerini dikip bir yere bakıyor bununda beklirtiler içinde olduğunu okudum
bende ve eşimin ailesinde de böyle bir hastalık yok fakat biraz panik bir anneyim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

yazdım ve aynen verdiği cvp şu:
Böyle saçma şeylerle uğraşmayın, sara nöbetinin kriterleri başkadır, bunlar kendilerine hasta bulmaya çalışan insanlar... Sizin tarif ettiğiniz davranışları bütün çocuklar yapıyorlar... Çok kalabalık içine sokmayın, burnunu temiz tutun...

bilmem valla böle yazmış maile ama kontrolde kendi druna da sorucam

arkadaşlar bugün dr a gittik kusuyordu falan neyse bide bide şu epilepsi, işini sordum drun aynen verdiği cevabı söylüyorum
' evet bunlar epilepsi belirtisi ama 100 bebekte bu görülür sadece 1inde epilepsi çıkar o da ağlama olmaz bilinç kaybı olur bu bilinç kaybınıda aile ile konuşarak aileden öykü dinlenerek teşhis konmur veya şüphelenir efe gayet sağlıklı' dedi
çok şükür Allahıma

kıslar aynı durum benim bebeğimde var. Arada tüm vücudu silkeleniyor...Gözlerinde kayma var ama göz dr. normal 1 yaşına kadar düzelir dedi..Arada böyle şaşırmış gibide bakıyor. Acilde gitmiştik doktorada bir ara öyle baktı dr. bunu bir nöroloğa gösterin dedi. O günden beri içim içimi yiyor...Randevumuza 10 gün var daha inş. kötü birşey yoktur dua edin ne olur :(

konu açılalı baya olmuş ama yazayım dedim belki okuyan bi anneye yardımcı olurum. benim kızım da doğduğundan beri ayaklarını pedal gibi çevirir. özellikle uyurken elleri titrerdi. 2 haftadırda uyanıkken eli kolu başı irkilir gibi titriyor. tabi hemen nöroloji doktorunda aldık soluğu. irkilmeleri doktorun kendi gözlemledi. eğer epilepsi olsaydı bu kadar irkilmeden sonra baygınlık geçiriyor olmalıydı dedi. tabi yine de eeg çekildi daha sonucu almadık. ama şunu demek istiyorum bazen internet, televizyon, bilinçsiz doktorlar telaşa neden olabiliyor. ben kızım doğduğundan beri yaşadıklarım yüzünden tam bi paranoyak oldum.

Kizlar benimde icime su serptiniz doktora felan goturmeye karar vermistim ara ara sirkelwniyor usumus gibi benim bebegim su an 6 aylij ama 2 aydir sirkeleniyor demekki normal biseymis.buyuk oglumda boyle bisey olmadigu icin anormal bir durum olarak gormustum ama sizleri okuduktan sonra icim rahatladi saolun kizlar

Back