Gereksiz bir mutsuzluk içindeyim kendimle duygularımla başedemiyorum:(

istismar mı? kimden?:KK61:
Aramizda 10 yas olan bekar bir amcam vardi bir donem bizimle yasamisti babannem dedem köyde yasiyorlardi oda calismak icin istanbula geldiginden 5 sene kadar bizimle yasadi cocuklugumu kabus olarak zihnime kaziyan o insan suan yataga bagli yasiyor

Aramizda 10 yas olan bekar bir amcam vardi bir donem bizimle yasamisti babannem dedem köyde yasiyorlardi oda calismak icin istanbula geldiginden 5 sene kadar bizimle yasadi cocuklugumu kabus olarak zihnime kaziyan o insan suan yataga bagli yasiyor
ettiğini bulmuş, ahh çok üzüldüm, asıl bence bu olay sizin erkeklere olan güveninizi sarsmış, çok haklısınız bu duyguları yaşamakta, bir uzmana gittiniz mi

ettiğini bulmuş, ahh çok üzüldüm, asıl bence bu olay sizin erkeklere olan güveninizi sarsmış, çok haklısınız bu duyguları yaşamakta, bir uzmana gittiniz mi
Evet uzun yillar bu tranva icin tedavi gordum ama suan 33 yasindayim 20 yil gecti nu olayin ustunden .burda bu konuyuda anlatma sebebim o donem esimi kendimden uzaklastirmistim oda kendinde bu hakki bulmus bir arayisa girmis asil beynimi yoran onun o kizlarla yaptigi yazismalar aklimdan cikmiyor ofkem tazeleniyor donem donem sikinti bu

Kolay değil, eş diye aldığın adam koca diye aldığın adam nikahta sana sadakat sözü verdi, onu çiğneyip seni oğlunu çiğneyip başka kadınlara zevklenen ilk fırsatta yapacak olan adamdan nefret etmen normal, sen normalsin o anormal, seni anormal düşündürmesine izin verme, ben asla affetmem gözümü ne kendim görür ne çocuk, çünkü kendimi tanıyorum, bitirmeyi seçen biri için kendimi parçalayarak devam ettirmem

Bu adilik, eşinin yaptığıda farkı yok bana göre, sen istismar gördün cinsellikle boğuşurken ben de çükü mü tutamadım, boşan öyle yap bre midesiz, sana ihanet edip sana hastalık getirecek savunması da hazır, aynısını sen yap bakalım, sen internetten eskort bakarken beni ihmal ettin bende erkek baktım de ne diyecek

• Merhabalar yeni uyeyim normalde canm cok sikildiginda defterimi alip kenara gecip yazan rahatlayan bir insanim ama bugun tesaduf bu siteye denk geldim ve kendimi biraz anlatmak sizden oneriler almak istedim.
  • 33 yasinda evli 6 yasinda oglu olan ve 9 senedir evli olan bir insanim yengec burcuyum yukselenimde yengec asiri duygusal hassas alingam bir insanim bu durumdan muzdaribim farkinda olmamla birlikte bu durumdan cikamiyorum .
  • Esim lise arkadasim evlilik oncesi 4 sene kadar flortumuz oldu.oda yengec burcu duygusal ve hassas ama cakisiyoruz.esim merhametli vicdanli iyi bir insan evine bakar parasiz birakmaz yemek secmez ev isine karismaz tek istedigi onu sıkmamam rahat birakmam guvenmem.birkac sene once bir olay yasamistik guvenimi yikti gecti zor donemler gecirdim ama sevgisine inandigim bende sevdigim icin oglumuz icinde tabiki affettim .ama zaman zaman kendimle icimde mucadele verdigimi goruyorum ne zaman kucuk bi sebepten bir aramiz acilsa tartissak istedigim ilgiyi goremesem yada bana zaman ayirmasa eskilere gidiyorum ona eskileri acmiyorum ama bunun mucadelesini icimde veriyorum onu affettim ama sanirim onu affettigim icin kendimi affedemiyorum tarifini yapamadigim garip bir hisle anlik nefret edercesine hislerim kabariyor baska sebepler bulup yukselip sorunlar cikartiyorum kendimi cok mutsuz ediyorum .
  • Buara sanirim depresyondayim kimseyi gormek duymak istemiyorum sadece oglumla ilgilenip geri kalan zamanlarda uyuyorum cok mutsuzum toparlanmak isteyip toparlanamiyorum.
  • Esim makara muhabbetleri sakalasmayi cok seven birisi ama bana bunlar batiyor buara.gecen yine.kv bizdeydi ben esim kahvalti yapiyoruz esimin teyzesiyle telde konusuyoruz esim teyzesine muhabbet arasinda nilayin dili ah bukadar gulerek bunu soyledi o an aniden parladim asiri sinirlendim tepki verdim ne dedim guluyoruz neye bukadar kizdin falan dedi ogun bugundur tadimiz yok o yanassada bunu kendime cok dert ettim sen orda guleceksin diye beni niyr rencide ediyorsun diye diye kendimi bitirdim .
  • Ama farkettim ki sorun o degildi sorun baska ben esime guveniyorum desemde aslinda guvemedigimi farkettim isi gereg sehir disi gezileri oluyor bir iki gunluk falan ama kendisi goruntulu arar aklda suphe olmasin diye mucadele eder amabuna ragmen kendimle basediyorum didik didik dusunup uzulecek birseyler buluyorum bazen mutsuzlukla mi besleniyorum ama ben diyesim geliyor ama kendimi hayata birakip mutlu olamiyorum 20 gun iyiysem bir hafta boyleyim esimde farkinda ve oda artik senin derdin ne dmeye basladi sana guvenemiyorum paranoyak oldum diyemiyorum duygusal bir bosluktayim ne yapmam lazim bilmiyorum toparlanamiyorum piskolojik.destek dahi almayi dusunuyorum 3 gundur bana tavsiye verin nolur esim hayata aktif bir insan cok genis bir cevresi var ben ev hanimiyim ve buara arkadas cevremde dahi uzaklastim resmen insanlrdan kaciyorum kendimi sucluyorum gereksiz hislerdesin diyorum ama mutsuzluktan cikamiyorum.
  • Cok uzun oldu hakkinizi helal edin

Bunun çözümü psikoterapi

Merhabalar konunuza benzer bir konu açmıştım. Ne yazık ki kendimi sizin kadar net ifade edemediğimden burada birtakım eleştirilere maruz kalmıştım. Sadakatsizlik gerçekten yakın birini kaybetmenin acısına eş değer, ruhta kalıcı hasarlara yol açabiliyor.. Benimki nişanlıyken gerceklesmis bir durumdu ben evliyken öğrendiğimde benzer bir süreç yaşadım, birkaç aydır çift terapisine gidiyoruz. Bu süreçte bireysel seanslar da aldım. Ne yazık ki eskiden yasadığımız travmalar su ankini besliyor ve tetikliyor. Sizin kendi içinizdeki ve gecmisinizdeki sorunlardan baslamanız gerektiği kanısındayım. Uzun zamandır ilk kez nefes almaya baslıyorum, tavsiye ediyorum. Kalmak gitmek çözüm değil evliliğiniz devam etsede etmese de sizin bu kısır döngüden kurtulabilmeniz adına çok önemli hele ki çocuğunuz varmıs Allah bagıslasın. Her sey gönlünüzce ve güzel olsun:)

İşte bu affetmek olmuyor, yuzune bakınca hatırlıyorsan malesef affedememıssın.

Bosanmayı dusunmez mısın?

Back