Çocuk Hastalıkları bebegimde ani titremeler oluyor:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nefisem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
1.737
8
116
Adana
oglum 6 ay 3 hafdalik,farkettim bazen aniden bi titreme geliyor sanki silkeleniyor gibi,hani bizlerdede olur ya soguk olnca usuyunce aniden titreme gelir,benim oglum bu hareketi cok sIK yapiyortitrerkende iiii hhhhhhhiii diye ses cikartiyor,birde sutunu icerken cok yapiyor normalmi sizin bebeslerdede oluyormu?insallah kötu birsey deildir.

benim oğlumda 4,5 aylık bu hep oluyo bende merak etmişimdir neden diye bilen varsa hakikaten bizi bilgilendirsin

benim kızım da kısa zaman öncesine kadar her çiş yapışından sonra titrerdi bende anlardım çiş yaptığını ve gerçektende yeni yapmış olurdu hala bazen yine anlıkta olsa titrediğini görürüm

evet canım bunu her bbeke yapıyo benim oğlumda çişini yada kakasını yaparken yapıyo doktora sorduğumda ok normal oldğunu söyledi seninde için rahat olsun

bende bi konu açmıştım bununla alakalı isterseniz bakabilirsiniz..

sınuç: çiş yaparken titriyor gerçekten:)

sagolun arkadaslar ya,icime su serpdiniz,bende kötu birseyler oldugunu sanip bayagi panikdeydim,demek her bebek yapiyormus bu hareketi.

bu konuyu gördüğüme sevindim.benimde içime su serpildi.başka sitelerde nörolog falan yazıyordu koktum.NÖROLOG ismi bile korkmama yetti.eeg ler mr lar.bebeğime ,kimsenin bebeğine rabbim kötü hastalıık vermesin.

cnm eğer herhangi bir ilaç kullanıyorsan bazı ilaçlar titreme yapabiliyor bende 3 aylık oğluma bronşial oldugu için bricnyl diye bi şurup kullanmıştım titreme yapıyodu zaten yan etkilerindede yazıyo

arkadaşlar aylar öncesi tama çişini yaparken titriyor diye kapatmıştık bu konuyu ama benim içime kurt düştü.sabiha keskini dinledim de epilepsi belirtisi falan diyo.sizinkiler hala yapıyomu.benim oğlumun 13 aya bitti ama hala devam ediyor.korkuyorum

benim oğlumda devam ediyo ama bezi açıkkende defalarcadenk geldim onu yaparken hep çişini yapıyo

ben o programı seyretmedim ama burada birkaç başlıkta denk geldim çok anneyi korkutmuş sağolsun

evet aslında öle oldu.çünkü farkında bile olmadığımız şeyler aslında bir hastalık belirtisi olabiliyormuş. vallahi paranoyak oldum yaa

tabiki öyledir ama anladığım tek bir belirti onu gösterir gibi bi kanı oluşturmuş annelerde sonuçta tek bir belirtiyle olan bişey değildir heralde doktorunuzda şüphelenirdi eminim öyle bir durum var olsaydı

sonuçta bebeğinizde herhangi bir anormallik yoksa korkacak bişey yoktur dediğim gibi ben oğlumun çok kez tanık oldum titrerken çişini yaptığına eminim sizin bebeğinizde öyledir

kızlar benim oğluşumda 5.5 aylık çiş yaparken titriyo genelde dediğiniz gibi sanırım ondan

Back