- Konu Sahibi CINARINANNESI
Geçen cuma günü oğlum biraz huysuzdu. Düş etleri kızarmıştı bir şey yemek istemedi . O gece ateş 38,7'ye kadar çıktı. Fitil, ılık kompres derken ateşi düşürdük. Çınar yaklaşık 10 aylık, patır patır düş çıkarıyor. Bende diş olduğunu düşündüm. Ama yine de cumartesi günü doktorumuza gittik. Diş dedi, boğazda biraz beyazlık var ama önemli değil deyip Peditus verdi, evimize geldik. Ancak Çınarın huysuzluğu, yemek yerken ağlaması giderek arttı, ne emzik, ne biberon, ne kaşık, nede benim gögüsümü almadı. Diş etleri hala kırmızıydı. Salı gecesi aynı hastanenin acil çocuk doktoruna görtürdük. Bu diş değil ağız içi iltihaplanması dedi. Bir solisyon ve jel verdi. Bunun viritük birşey olduğunu o yüzden başka ilaç vermeyeceğini bir kaç gün içinde geçeceğini söyledi.
Daha önce böyle bir şey yaşayan biri var mı? Ne olur yardım edin. Tavsiyenize çok ihtiyacım var. Meleğim bütün gece ağlıyor. Ve ben sadece sakinleştirmeye çalışıyorum. Ne olur deneyimi olan varsa iki satır yazsın.
Daha önce böyle bir şey yaşayan biri var mı? Ne olur yardım edin. Tavsiyenize çok ihtiyacım var. Meleğim bütün gece ağlıyor. Ve ben sadece sakinleştirmeye çalışıyorum. Ne olur deneyimi olan varsa iki satır yazsın.