- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
Yok kuzum doktor baksın direk ben hiç girmem o işe paniğim zaten, özelde de bi doktoe buldum ama.önce devlete götürücem
Önce çocuk gelişimi uzmanına götür derim o zaman. Onlar daha insaflı psikayatrlardan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum doktor baksın direk ben hiç girmem o işe paniğim zaten, özelde de bi doktoe buldum ama.önce devlete götürücem
Yani genelde normal sinirlarda yasayan bi insan degilimdir ama yukseklik fobim varpsikopat olmayan tek koçla tanıştım resmen
Önce çocuk gelişimi uzmanına götür derim o zaman. Onlar daha insaflı psikayatrlardan.
Ben genel olarak mükemmelliyetçi biriyim oğlum 2 aylıkken yani bende hormonlar tavanken dahi bu bebenin kafa otoban gibi oldu yaw demistim annem eşim kusur bulma cocuga dedi ama göz var izan var yani, sırtüstü çok yatırdık demek ki dedim yan yatma yastığı aldım bir o yana bir bu yana derken kafayı düzelttik
Yani kendi adıma ben kusursuz çocuk doğurdum türü anne degilim ama gerçekten bizim ülkede uzman geçinen çok ve gereksiz panik yaptırıyorlar sevde abd de yaşıyo orda daha farklıdır tabi
Bana çocuk doktoru bu çocuk küçük ve mikrosefali demişti beyin cerrahiye yolladı bizi, neyse gittik bet beniz atmış tabi, doktor dedi ki siz ne kararsanız çocuğunuz o kadar çocuğun bedeni ne kadarsa da kafası ona göre orantılı, insanı deli ediyolar dan demeden güm diyerek
Yani genelde normal sinirlarda yasayan bi insan degilimdir ama yukseklik fobim var
biliyorum çünkü ben de aynı anlattığın gibiyim bir koç olarak :) biraz büyüyünce bungee jumping yapacak, korkuluklarda falan yürüyecek.. bir de korkunç ve anlamsız bir hırs olacak.. olacak yani biliyorum :)
Benim büyüğü balık burcu. İkinci de balık burcu olacaktı olmasın diye dua ettim, kıl payı kurtardık koç oldu. Bununla da böyle mi uğraşcaz
vardır vardır sende de vardır bir iki anormallik bence iyi düşün
Benim büyüğü balık burcu. İkinci de balık burcu olacaktı olmasın diye dua ettim, kıl payı kurtardık koç oldu. Bununla da böyle mi uğraşcaz
Bizimki bize hey çocuklar falan diyo anne sen babaya şöyle şöyle yap baba sen anneye şunu şunu de,hakimiyet bende olsun havası
Bu törpülenmesi gereken bisey mi yoksa ilerde general falan mı olacak bilemedim
bittin yani en iyi ihtimalle benim gibi olur
Doğduğu gün altını 3 kişi değiştirdik, bacaklar falan durmuyor. Hala da öyle maşallah çok hareketli daha 2 haftalık. Ben şimdiden yandım zaten
Biri su biri ateş maşallah
Doğduğu gün altını 3 kişi değiştirdik, bacaklar falan durmuyor. Hala da öyle maşallah çok hareketli daha 2 haftalık. Ben şimdiden yandım zaten
ayy maşallah ısır o koçun bacaklarını benim için :)
Meteyi biliyosun bak o fragman olmuştur sana,filmi de görecen yakında :)
Isırırım tabi :) adamı salsam koşacak kıvamda