• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim yutmuyor

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Hanımlar biliyorum yine konu açtım ama gerçekten bunalıma giricem yakındır yani.

Bir kızım var 17 aylık son 1 haftaya kadar gayet guzel yemek yiyordu ama 1 haftadır ağzında tutup yutmuyor önceden sadece yemeklere yapıyordu şimdi en sevdigi meyveler ve kekleri yerken bile tutuyor bu psikolojik mi yoksa biseyden mi korktu bilemiyorum bu durumu yaşayanınız var mı nasıl çözüm buldunuz doktora götüreceğim artık çünkü 3 saat ağzında tutmaya başladı zorla ben çıkarıyorum ağlıyor tabi yanlış mı yapıyorum ağlatarak?

Internette bununla ilgili direk detayli bi arama yap istersen. Bir uzmanla görüşmekte fayda var diye düşünüyorum.
Yemek alışkanlığı kazandirirken cok aşırı israrci davrandiginiz dönemler oldu mu acaba?

Internette bununla ilgili direk detayli bi arama yap istersen. Bir uzmanla görüşmekte fayda var diye düşünüyorum.
Yemek alışkanlığı kazandirirken cok aşırı israrci davrandiginiz dönemler oldu mu acaba?
Aslında ilk yemek yedirirken biraz zorlandım istemedi ısrar kıyamet alisti yemek yemesi 8 aydır oturmuştu yani bu bi haftaya kadar arada istahsizlasiyodu yemek istemiyodu şimdi ağzında tutuyor ben dediğiniz gibi internetten bi araştırma yapayim

Size tepki olarak yapıyor,zamanında yaptığınız baskıya şimdi böyle tepki veriyor
Yaaa peki ne yapabilirim yani bu sorun için artık istediğinde veriyorum elimden gelen bu 2 kasik çorba içiyor sonra ağzında tutmaya basliyor bende 3 defa kaşıkla teklif ediyorum zaten ağzı dolu olduğu için kabul etmiyor

çözüm ne bilmiyorum parka avm ye götürmek, eğlendirirken yedirmek falan işe yarayabilir. ben de küçükken saatlerce ağzımda bekletirmişim, hiç düzgün yemezmişim, süt bile içmezmişim. bu kadar sene geçti koskoca insan oldum ama annemin aklına geldiği zaman hala sinirleri zıplar bi tane vurur bana :D

A
çözüm ne bilmiyorum parka avm ye götürmek, eğlendirirken yedirmek falan işe yarayabilir. ben de küçükken saatlerce ağzımda bekletirmişim, hiç düzgün yemezmişim, süt bile içmezmişim. bu kadar sene geçti koskoca insan oldum ama annemin aklına geldiği zaman hala sinirleri zıplar bi tane vurur bana :KK70:
Ay kıyamam annecigine çocuk yetiştirmek çok zor gerçekten benim kız küçükken yani 6 aylık olana kadar hiç ağlamayan çocuktu herkes şaşırırdı bebek dediğin ağlar bu kız ağlamayı bilmiyor diye şimdi o günlerin acısı çıkıyor nazar mı değdi acaba diye düşünmeye başladım ah keşke canım yaz olsa her öğününü disarda parkta vercem de hava soğuk evdeyiz mecbur

Back