• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim yine düşüyor :(

ezolinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
454
307
53
Merhaba arkadaşlar an itibariyle maalesef 2.düşüğümü yaşıyorum. Doktoruma düşüklerin sebeplerini araştırmak istediğimizi belirttik. Şimdi sizden ricam benim gibi bunları yaşayan varsa araştırma yoluna gittiler ise süreç nasıl ilerliyor bilgi verirmisiniz? Hangi testler isteniyor , bu testler nerelerde yapılıyor? Ve maliyet kısmı nedir? İki gebeliğimde de kese oluştu gelişmedi. İlkinde Kürtaj olmadım Kendi düştü bunda da kendiliğinden düşmesini bekliyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir… Bu gibi düşüklerden sonra evladını sağsalim kucağına alabilen arkadaşlardan moral olması açısından konuya yorum yapmasını rica ediyorum. Çok üzücü , Rabbim kimseye yaşatmasın.

Merhaba arkadaşlar an itibariyle maalesef 2.düşüğümü yaşıyorum. Doktoruma düşüklerin sebeplerini araştırmak istediğimizi belirttik. Şimdi sizden ricam benim gibi bunları yaşayan varsa araştırma yoluna gittiler ise süreç nasıl ilerliyor bilgi verirmisiniz? Hangi testler isteniyor , bu testler nerelerde yapılıyor? Ve maliyet kısmı nedir? İki gebeliğimde de kese oluştu gelişmedi. İlkinde Kürtaj olmadım Kendi düştü bunda da kendiliğinden düşmesini bekliyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir… Bu gibi düşüklerden sonra evladını sağsalim kucağına alabilen arkadaşlardan moral olması açısından konuya yorum yapmasını rica ediyorum. Çok üzücü , Rabbim kimseye yaşatmasın.
Cnm bebek sağlıklı değilse düşük oluyormuş diye biliyorum bozukluklar falan oluyormuş bende bir dış gebelik geçirdim ikinci doğdu üç yine düştü araştır peşini bırakma senin elinden birşey gelmez sağlıklı gebelikle doğumla sonuclaniyo

İlk önce fakülte hastanesine gidiceksin onlar zaten seni genetiğe yönlendiricek. Orda eşinle ikinize test yapılıcak sgk varsa ücretsiz zaten. Özellikle trombofili paneli baktır pıhtılaşma için. Onlar zaten seni yönlendirir ama testler bizim burda 6 aya çıkıyor mesela sizin orda ne olur bilmem

Gecmis olsun canim benimde iki dusugum var. Universite hastanesinde zaten doktorum incelemeleride orda yaptirdik genetik bolumune gidiyorsun hastane kendisi ucretsiz yapiyor birde kanlari istanbula gonderebileceklerini ucretli oldugunj soylemistiler bizde gonderilsin dedik. Genetik bozukluk var mi diye esinde sende kan vereceksin bide pihtilasmaya bakacaklar. Ayrica kendi doktorum beni romotoloji bolumunede gondermisti onlarsa bir dizi test tahlil yaptilar net hatirlamiyorum fakat kemiklerde dusukleri tetikleyecek herhangi bir iltihap vs varmi diye bakilacak demisti sanki doktor. Romotolojinin yaptigi bi tahlilin gelmeside 15 gun kadar surmustu. Benim butun tahlillerim temiz cikti dusuklere bir sebep bulamadik.

Back
X