• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim yemiyor!!!

gm_78

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
8
0
6
34
Karabük
Arkadaşlar 4 aylik kizim var 2 aylikken emmede sorun yasadik zar zor 3 ayliva kadar emzirdim biberonla mama vereyim diyorum onu da icmiyo isine gelirse aliyo ama yani biberona alisamama gibi bi durum degil 2 ayda 700 gr aldi sadece su anda 6400 ne yapacagimi sasirdim bebegi benim gibi olan var mi tecrubelerinizi paylasirmisiniz lutfen :(

Arkadaşlar 4 aylik kizim var 2 aylikken emmede sorun yasadik zar zor 3 ayliva kadar emzirdim biberonla mama vereyim diyorum onu da icmiyo isine gelirse aliyo ama yani biberona alisamama gibi bi durum degil 2 ayda 700 gr aldi sadece su anda 6400 ne yapacagimi sasirdim bebegi benim gibi olan var mi tecrubelerinizi paylasirmisiniz lutfen :(

4 ay çok erken başka bişey vermek için ama olmayınca da olmuyor işte mecbur kalıp veriyoruz kaşıkla kendini sütünü versen biberonla içmiyorsa kaşıkla dene yada kaşık mamalar var onları dene çünkü sonuçta bişey vermek zorundasın hiç vermemen tabiki daha iyi olur şuan en azından 2 ay daha dayanabilse katı gıdaya geçene kadar dicem ama ona da içimiz el vermiyor biberonda sorun varsa kaşıkla dene

3. Ayin sonunda mecbur kaldim kasik mamasi verdim nisastayla mama yaptik sutumde artik cok azaldi sagiyorum ama 100 cc anca cikiyo onuda kasikla veriyorum ama cok zor oluyo artik devam sutlerine basladim ama biberonu icmedigi icin onlarida veremiyorum kasik mamasi vermekde istemiyorum guvenemiyorum o yuzden corbalara basladim ama sut icmesi lazim bi bebek neden emmez ya hadi beni istemedi biberonu neden almiyo isine geldigi zaman cok guzel aliyo ama sasirdim kaldim

Canim bebegine mama saati belirle. Bende bebegimin kilo almadigini dusunuyordun sanki yuzu kuculmustu her aciktiginda beslemete calisyirdum. İki cekip uyuyordu. Simdi telefonumu ayarladim o saatten once agliyor istiyor ama verdigimde az yiyor. Zaten o saate yakin acikiyor biraz erken acikirsa biraz ylnci memeyle oyaliyorum. Bu sekilde olunca daha iyi beslendi simdi yuzu flan toparlandi tekrar istersen sende bir dene belki tamamen aciktiginda seninde bebegin daha guzel beslenir.

Evet bende surekli agzina bisey tikmaya çalışıyorum ama ac biraktigimda oluyo bineronu yine de almiyo mecbur yine kasiklla biseyler veriyorum saatli vermeyi deniycem bakalim nasil olcak saati gelince dogru duzgun yemezse yani doyana kadar yemezse nasil yapayim peki yine diger saatinin gelmesini mi bekliyim

Evet bende surekli agzina bisey tikmaya çalışıyorum ama ac biraktigimda oluyo bineronu yine de almiyo mecbur yine kasiklla biseyler veriyorum saatli vermeyi deniycem bakalim nasil olcak saati gelince dogru duzgun yemezse yani doyana kadar yemezse nasil yapayim peki yine diger saatinin gelmesini mi bekliyim

İlk olarak tMamen acikmasini bekle aglasin acliktan biraz o arada yalanci memeyle oyalayabilirsin artik yalanci memeyi atip cok agladiginda ilk beslemeyi yap ve (bebis uyumaya calisiyor bu arada karnina masaj yapiyorum ben uyumasin diye uyudugunda doymuyor) daha sonraki beslemeyi bu besin saatine gore belirle bir sonrakinde zaten mama saati gelmesine yakin aglamaya basliyacak insallah ise yarar ben bu sekilde yaptim simdi alarmin calmasindan 15 dk once flan acikiyor

Denedim cnm senin dedigin gibi yaptim acliktan basbasbagirdi yine de o biberonu icmedi bende mecbur yine corba verdim kabiz oldu cunku hic sut iciremiyorum kasikla veriyorum onuda tukuruyo gece iciyodu bu gece onuda iciremedim en son 10 da 60 cc icti saat sabah 7 oldu hala ac duruyo aglamiyoda bakalim ne zmn pes edecek acikmiyo mu acaba ya aciktigini mi hissetmiyo anlamadim ki sakin olmaya calisiyorum ama icim icimi kemiriyo

Denedim cnm senin dedigin gibi yaptim acliktan basbasbagirdi yine de o biberonu icmedi bende mecbur yine corba verdim kabiz oldu cunku hic sut iciremiyorum kasikla veriyorum onuda tukuruyo gece iciyodu bu gece onuda iciremedim en son 10 da 60 cc icti saat sabah 7 oldu hala ac duruyo aglamiyoda bakalim ne zmn pes edecek acikmiyo mu acaba ya aciktigini mi hissetmiyo anlamadim ki sakin olmaya calisiyorum ama icim icimi kemiriyo

Canim mama ne kullaniyosun acaba tadinimi begenmiyor. Ben aptamil conformil kullandim benimki yedi ama tadi aciydi onu kimi bebek yemezmis. Yada bi doktora sorsaydin belki bi onerisi olur herkesin bi derdi oluyor demek sen yediremiyorsun bizde de tuvalet sorunu var ve gazimiz cok ne yapsak duzelmiyor gerci benimki 2. Ayina yeni girdi doktor 3-4. Ay surer dedi

Denemedigim mama kalmadi hepsinde ayni bu gece uykusundada veremedim biberonu kasikla bi sekilde doyuruyorum ama devam sutu icsin istiyorum benimki ikinci ayinda basladi yememeye bizim gaz problemimiz 3. Ayin sonunda bitmisti hos benimkinin gaz problemi yokmus acliktan agliyomus simdi farkediyorum :(

Cnm ben golden goat die bi mama kullanıyorum keci sutunden yapilan bir mamaymis sindirimi kolaymis int arastir istersen gaz problemi olan bebeklere bire birbenim bi arkadasim kullanmisti o onerdi banada ben memnun kaldim indirimde diye 3 kutu aldim benimki icmiyo artik oturup kendim icicem :)

Cnm ben golden goat die bi mama kullanıyorum keci sutunden yapilan bir mamaymis sindirimi kolaymis int arastir istersen gaz problemi olan bebeklere bire birbenim bi arkadasim kullanmisti o onerdi banada ben memnun kaldim indirimde diye 3 kutu aldim benimki icmiyo artik oturup kendim icicem :)

:) bakayım canım ya aptamil fosgos kullanıyoruz şuan onuda arastırıcam. belki daha içer umudunu kaybetme :) ya biberonu flanmı değiştirsen acaba seni emiyormu

Hayir benide emmiyo zaten 2. Ayindan beri zar zor emziriyodum biberonuda ayni ben gibi almiyo uykusunda vermeye calisiyorum gunde 200 cc sivi aliyo sadece cok üzülüyorum ya buyuk insan gibi yapiyo kakasini corbayla besleniyo cunku sadece ne yapcam bilmiyorum elimden bisey gelmiyo artik

Back