Bebek Beslenmesi bebeğim yemiyor sonuç kilo alamıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yagmur00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
278
0
116
Antalya
artık beynim durdu ne yapacağımı bilemiyorum henüz 3 aylığız mamayla besleniyoruz ama kilo alımı çok az yememek için neler yapıyor bu kadar minik bir bebek bunları şimdiden yaparsa büyüyünce daha neler yapacak anneler iştah açıcı ne yapılır bilen yazsın lütfen hala 5 kilo olamadı 3 kilo dogdu 3 ayda 2 kilo bile alamadı dr dr gezdik sorun yok yapısı bu diyorlar ama bana mantıklı gelmiyor aklımı yitirecem bu ayda ekgıdaya da geçilmez ne yapsam da kilo alsa

1 ay daha dayanıp ek gıdaya başlayabilirsiniz bizim öyle olmuştu 4 aylıkken yavaş yavaş başlamıştık kilo alımı az diye ama sonuç yemedi halada yemiyor 1 yaşında olacak birkaç gün sonra doktorumuz yapısı bu kalıtsaldır büyük ihtimalle dedi bana çekmiş bende böyleymişim sağlık sıkıntısı yoksa mesele yok ama iş sağlığını bozacak boyuta geliyorsa sıkıntı doktorla görüşüp iştahını açacak takviye olacak vitaminler alabilirsiniz biz öyle yapıyoruz malesef şu anda inşallah ek gıdaları sever bebeğiniz o zaman bi sorun kalmaz gerçekten iştahsız çocuk büyütmek çok zor

cevabın için teşekkür ederim dr hiç bir vitamin iştah açmaz dedi sadece annelere umut olsun diye veriyoruz dedi kalakaldım öylece

bizim doktorumuzda belki açar demişti zaten ama açmadı mecbur verdi hiçbirşey yemediği için takviye olsun güçsüz düşmesin diye et yemediği için tad alma duyusu kaybolmasın diye bile vitamin verdi bende balık yağı sormayı düşünüyorum iştah açtığını söyleyenler var çok zor hakikaten hiç sıkıntı yapmayın elbet yiyecekler ben bebekken mama da yemezmişim sadece kahvaltı edermişim anne sütüde yok :) bildim bileli kendimi öyle çok iştahlı değilimdir çok şükür sağlıklıyım ama insan evladının yemesini istiyo tabi inşallah düzelecekler

inşallah canım o yemedikçe ben kahroluyorum senin miniğin kaç kilo benim ki daha yeni 4900 oldu 1 yaşına kadar 9 kilo olur mu bilemiyorum bazı anneler kalorisi yüksek besinler veriyor örneğin mamasına ek gıda olarak şeker yağ filan ama bana o da mantıklı gelmiyor

oğlum 5 6 aydır aynı kiloda 8280 :)) çok küçük daha bebeğin ek gıdalara başlayınca daha net anlaşılır belki onları yer öyle düşün

amin Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah bebeğin sizi şaşırtır yemeye başlar bizim gibi olmazsınız

aynı benim bebikimi anlatmışsın bende çıldırma noktasına geldim.dr sma gold ver dedi 2 gündür başladım ama çoook az içiyor bende kahroluyorumsenağlama

mama değişmeyi denedinizmi tadını beğenmiyor olablir yada gaz sıkıntısı şişkinlik yedirmiyor bebeğe hazımsızlık çekiyorsa da tok zannedip yemiyorlar......

cevabın için teşekkür ederim dr hiç bir vitamin iştah açmaz dedi sadece annelere umut olsun diye veriyoruz dedi kalakaldım öylece

çok afedersiniz ama halt etmiş doktorunuz.. o kadar balık yağı, iştah açıcı şuruplar ne işe yarıyor o zaman :umursamaz: kaldı ki benim oğlum o şuruplar vasıtasıyla yerdi yemek. neler çektiğimi bir allah bilir bir ben.. kışın balık yağı içirerek kurtarıyoruz neyse, ama yazın iştah yerlerde.. -tatlicadiarzu-

dr umuza kalsa kilosu ortalamaymış yani zayıf değilmiş eşim de aynı kanaatte kafayı yemek üzereyim

dr umuza kalsa kilosu ortalamaymış yani zayıf değilmiş eşim de aynı kanaatte kafayı yemek üzereyim

sorma ya, benim oğlum zayıf. ama gerçekten zayıf. 1 ay yemese "açım" demez. ama soralım doktora "oo kilosu çok iyi, boyu uzun göstermiyor" diyor.. artık kabul ettim. en son bir şurup verdi doktorumuz, onu kullandım farketti gerçekten. en azından artık arada bir de olsa "acıktım" diyor :umursamaz:

Ofisim hangi şurup o bana da lazım. Biz Minadeks multivitamin kullanıyoruz ama işe yaramıyor artık, çok ciddi kabızlığımızda var her geçen gün daha yemek seçen bir çocuğa dönüşüyor. Artık iştah açan şurup istiyorum bendeeeeee.....

Amanın bilmiyorumkismile ben Minadeks veriyorum Depresif akannehir ama ondan önce zincomega verdim. bir de onu dene istersen yerimseniben

noyan beebegin cok kücükse cay kasigiyla ver azar azar ki atmasin agzindan.ama büyüdüyse artik kahve kasigiyla direk ver.icicegine vs karistirma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…