artık beynim durdu ne yapacağımı bilemiyorum henüz 3 aylığız mamayla besleniyoruz ama kilo alımı çok az yememek için neler yapıyor bu kadar minik bir bebek bunları şimdiden yaparsa büyüyünce daha neler yapacak anneler iştah açıcı ne yapılır bilen yazsın lütfen hala 5 kilo olamadı 3 kilo dogdu 3 ayda 2 kilo bile alamadı dr dr gezdik sorun yok yapısı bu diyorlar ama bana mantıklı gelmiyor aklımı yitirecem bu ayda ekgıdaya da geçilmez ne yapsam da kilo alsa
aynı benim bebikimi anlatmışsın bende çıldırma noktasına geldim.dr sma gold ver dedi 2 gündür başladım ama çoook az içiyor bende kahroluyorumsenağlama
cevabın için teşekkür ederim dr hiç bir vitamin iştah açmaz dedi sadece annelere umut olsun diye veriyoruz dedi kalakaldım öylece
çok afedersiniz ama halt etmiş doktorunuz.. o kadar balık yağı, iştah açıcı şuruplar ne işe yarıyor o zaman :umursamaz: kaldı ki benim oğlum o şuruplar vasıtasıyla yerdi yemek. neler çektiğimi bir allah bilir bir ben.. kışın balık yağı içirerek kurtarıyoruz neyse, ama yazın iştah yerlerde.. -tatlicadiarzu-
dr umuza kalsa kilosu ortalamaymış yani zayıf değilmiş eşim de aynı kanaatte kafayı yemek üzereyim
Amanın bilmiyorumkismile ben Minadeks veriyorum Depresif akannehir ama ondan önce zincomega verdim. bir de onu dene istersen yerimseniben
peki bunlar kaç aylıktan itibaren kullanılıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?