Bebek Beslenmesi Bebegim yemek yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Dlr55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
75
42
88
30
Merhaba hanımlar. Bebeğim 25 aylık . Hiç birşey yemiyor :( çok üzülüyorum . Bir ara makarna yiyordu onu da bıraktı . Ne yapacağımı bilmiyorum . Akşamları aptamil 4 mama içiyor yatarken bir de gece yarısı 24 de veriyorum o kadar. Yoksa hastalıktan kurtaramazdım herhalde :( . Önerisi olan , aynı durumu yaşayıp aşan varsa ne olur yardım edin . Doktora gittim takmadı bile. Ne yapıcam :( Hiç yemiyor hiç ...

Çocuğunuz yemek yerken sizde önüne küçük bir tabakta yiyecek atıştıracak bişeyler verseniz çatal kaşık ile birlikte. Ben yemediği zamanlar öyle yapıyordum o onlarla oyalanıp, yemeye çalışırken bende o sırada dalgınlığından faydalanıp yedirebiliyordum.

Çocuğunuz yemek yerken sizde önüne küçük bir tabakta yiyecek atıştıracak bişeyler verseniz çatal kaşık ile birlikte. Ben yemediği zamanlar öyle yapıyordum o onlarla oyalanıp, yemeye çalışırken bende o sırada dalgınlığından faydalanıp yedirebiliyordum.
Vermez olur muyum :( Hatta tek kendi yese diye önüne bırakıyorum . Yemekle oynuyor bende o ara kaşık çatal alıp oynarken ağzına veriyorum , tükuruyor . Bağırıyor . Sonra masadan kalkmaya calisiyor . Hiç açılmaz mı bir çocuk diyorum acıkmıyor...

Vermez olur muyum :KK43: Hatta tek kendi yese diye önüne bırakıyorum . Yemekle oynuyor bende o ara kaşık çatal alıp oynarken ağzına veriyorum , tükuruyor . Bağırıyor . Sonra masadan kalkmaya calisiyor . Hiç açılmaz mı bir çocuk diyorum acıkmıyor...
Gerçekten yemeyen çocuk çok zor. Allah yardım etsin.

Zararlı ama hiç yemediği için söylüyorum TV karşısında falan çizgi film izlerken de mi yemiyor.?
Maalesef:( Hiç istemiyerek sadece yemek zamanı deniyorum . Ne yapayım cağrem yok , onda bir iki kasık anca yiyor ama tabağı dolu dolu geri götürüyorum . Bir masallah bir enerjik . Yemek yemiyor diye ben perişan oluyorum . Balık yağı veriyorum iştah acar diyorlar oda etki etmedi

Merhaba hanımlar. Bebeğim 25 aylık . Hiç birşey yemiyor :KK43: çok üzülüyorum . Bir ara makarna yiyordu onu da bıraktı . Ne yapacağımı bilmiyorum . Akşamları aptamil 4 mama içiyor yatarken bir de gece yarısı 24 de veriyorum o kadar. Yoksa hastalıktan kurtaramazdım herhalde :KK43: . Önerisi olan , aynı durumu yaşayıp aşan varsa ne olur yardım edin . Doktora gittim takmadı bile. Ne yapıcam :KK43: Hiç yemiyor hiç ...
Artık aptamil 5 numaradan verin vitamin mineral açısından ayrıca aptamilden katın yaptığınız yemeklerin içine

Back