çok kötüyüm kızlar oğlum 8 aylık dün akşam saat 6 civarıydı park yatağının üst katında oynuyordu bende tam yanıbaşındaydım.nasıl olduğunu bile anlamadım birden eğilmesi ve yere düşmesi bir oldu.kafasını yere çarptı çok kötü
((( baya bir ağladı sonra sakinleştirdim.neyse sustu.aradan yarım saat bir saat geçtikten sonra gülmeye falan bile başladı gözünde herhangi bir kayma falan yok bıngıldağınıda kontrol ettim herhangi bir şişlik falan da yok.aşırı bir kusması olmadı sadece düştükten yarım saat sonra hafif biraz çıkardı.ama dün gece uykusunda huzursuzdu bir sağa bir sola döndü durdu gerçi hafif bir grip durumuda var ondanmı acaba gece huzursuzdu yoksa düşmeylemi alakalı.offfff dünden beri çıldırıcam birşey olmuşmudur acaba.gözlemlediğim kadarıyla huysuzluğunun dışında kötü bir durum yok gibi.sadece mızmızlanıp sürekli kucak istiyor.düşme sonrası ne kadar zamana kadar risklidir?€eğer birşey olsaydı daha kötüye gidermiydi?kötü bir durum olsaydı belirtiler ne olurdu?eşimde burda değil arayıp söylesem dahada kötü olucak herşey.kafayı sıyırmak üzereyim bir yardım edin deneyimlerinizi bilgilerinizi paylaşın nolurr...