- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.636
- 34
-
- Konu Sahibi kafestekikiz
umarım dediğiniz gibidir ah öyle üzgünüm ki keşke zamanı geri alabilsem de beşiğine emzirip geri yatırsam, aklıma geldikçe ağlıyorum gitmiyor o ses kafamdangeçmiş olsun arkadasım korkma ağrısı falan olsa zaten ağlar susmazdı
kusması yok, ikinci dediğinizi anlayamadım. uyutmaya çalışmaya rağmen uyumuyorsa mı sorun vardırFiskirir kusma yoksa, uyariya ragmen uyku hali olmuyorsa endiselenmeyin. Ben azindan bizim doktor bana boyle demisti kizim düştüğünde.
Hayir hayir tam tersi. uyandirmaya calismaniza ragmen uyanmıyorsa, uyardiginizda tepki vermiyorsa sorun vardir.kusması yok, ikinci dediğinizi anlayamadım. uyutmaya çalışmaya rağmen uyumuyorsa mı sorun vardır
korkmayın bir şey olmaz muayne saatiniz gelmedimiumarım dediğiniz gibidir ah öyle üzgünüm ki keşke zamanı geri alabilsem de beşiğine emzirip geri yatırsam, aklıma geldikçe ağlıyorum gitmiyor o ses kafamdan
anladım teşekkür ederim şu an uyuyor, dikkat edeceğim bunaHayir hayir tam tersi. uyandirmaya calismaniza ragmen uyanmıyorsa, uyardiginizda tepki vermiyorsa sorun vardir.
sürekli uyku halindeyse yada uyumak istiyorsa ,kafa travmsı geçirmiş olabilir diyor arkadasta sanmam korkmayın lütfenn biz küçükken nerelerden uçmusuz:)Hayir hayir tam tersi. uyandirmaya calismaniza ragmen uyanmıyorsa, uyardiginizda tepki vermiyorsa sorun vardir.
gireceğiz birazdankorkmayın bir şey olmaz muayne saatiniz gelmedimi
düştükten sonra bir saat uyutmadım uykusu vardı, şu an uyuyor sorun olur mu kaldırayım mıkorkmayın, uyanık tutun, uyutmayın nacizene. Allahın izniyle hiç bir şey olamayacaktır. Zaten bebeklere tomografi cekmiyorlar. Bizimde başımıza geldi, yegenım 8 aylıkken dustu malesef. Hıc bır sey olmadı, dr a goturduk sadece uyanık tutun dediler.
öyle doğru diyorsunuz ama insanın başına gelince sakin kalınmıyorsürekli uyku halindeyse yada uyumak istiyorsa ,kafa travmsı geçirmiş olabilir diyor arkadasta sanmam korkmayın lütfenn biz küçükken nerelerden uçmusuz:)
haber ver canım cok geçimiş olsungireceğiz birazdan
haklısın canım cocugumuz olmadıgı için anlamayamıyoruz tabikidüştükten sonra bir saat uyutmadım uykusu vardı, şu an uyuyor sorun olur mu kaldırayım mı
öyle doğru diyorsunuz ama insanın başına gelince sakin kalınmıyor
Gecmıs olsun canım. Bir cocuk arkdasıyla oynarken ortada duran mermer sehpaya tam basının arka kısmını carpıyor ve vefat ediyor. Anne suclu bulunmuş. Off Allahım esırgesın.Benim oglum beyin tramvasi gecirdi dustugunde
Kafasinin arkasini sepete carpmisti sertce..
Önce cok agladi sasirdim.
Sonra birden fiskirir tarzda kustu..
Daha sonra gozleri gitti bayildi.
Seni anlayabiliyorum ben o an hayatta degil gibiydim cenaze gibiydim
Allaha sukur birsey olmadi..
Gozlemleyin uyutmayin..
haber ver canım cok geçimiş olsun
allah bağışlamış oğlunuzu çok geçmiş olsunBenim oglum beyin tramvasi gecirdi dustugunde
Kafasinin arkasini sepete carpmisti sertce..
Önce cok agladi sasirdim.
Sonra birden fiskirir tarzda kustu..
Daha sonra gozleri gitti bayildi.
Seni anlayabiliyorum ben o an hayatta degil gibiydim cenaze gibiydim
Allaha sukur birsey olmadi..
Gozlemleyin uyutmayin..
yanlış anlama lütfen öyle demek istemedimhaklısın canım cocugumuz olmadıgı için anlamayamıyoruz tabiki
aman demeyin ne olur çok kötüyüm zaten, ölürüm ben bebeğime bir şey olursa. bir şeyi yok meleğimin çok şükürGecmıs olsun canım. Bir cocuk arkdasıyla oynarken ortada duran mermer sehpaya tam basının arka kısmını carpıyor ve vefat ediyor. Anne suclu bulunmuş. Off Allahım esırgesın.
Ama duse kalka buyuyolar ıstekonu sahibi sizede gecmıs olsun.
Valla benim kizim 6 ay civariydi dustugunde simdi 3 yasinda. Ilk dustugunde kapip hastaneye gitmistim. Simdi dusunce cani acidiysa gelip opturuyor acimadiysa bisey yok bisey yok diyor. Alisiliyor zamanla. Cokta uzme kendini.allah bağışlamış oğlunuzu çok geçmiş olsunkendimi nasıl affedeceğim bilmiyorum inanın, bebeğime her baktığımda bu sabah olanlar aklıma gelecek gibi. en kötü şey vicdan azabı hele ki evlatsa
yanlış anlama lütfen öyle demek istemedim
şimdi küçücük olunca bir şey olurmuş gibi geliyor ama aslında bebekler daha dayanıklı olurmuş, işte dinletemiyorum kendime nasıl böyle bir sorumsuzluk edebildim diye yiyorum kendimiValla benim kizim 6 ay civariydi dustugunde simdi 3 yasinda. Ilk dustugunde kapip hastaneye gitmistim. Simdi dusunce cani acidiysa gelip opturuyor acimadiysa bisey yok bisey yok diyor. Alisiliyor zamanla. Cokta uzme kendini.