Bebeğim yataktan düştü hemen uyudu napicam ben

Nurgul36

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
3
-28
23
Akşam biraz geç uyudum sabah 9 da eşim işe giderken uyandı bende uyur dedim çünkü bu saatte kalkmaz genelde 11 de kalkar uyumamış bebeğim 7aylik bu arada ben uyuya kalmışım 10 daka uyumamla çocuk ağlamaya başladı yatak tan düştü ve devamli agliyodu uykusu vardı bende yatırdım çok korkuyorum yataktan düştü 10 daka sonra yatırdım bişey olurmu napmam lazım anneler soyleyin

Akşam biraz geç uyudum sabah 9 da eşim işe giderken uyandı bende uyur dedim çünkü bu saatte kalkmaz genelde 11 de kalkar uyumamış bebeğim 7aylik bu arada ben uyuya kalmışım 10 daka uyumamla çocuk ağlamaya başladı yatak tan düştü ve devamli agliyodu uykusu vardı bende yatırdım çok korkuyorum yataktan düştü 10 daka sonra yatırdım bişey olurmu napmam lazım anneler soyleyin
Konuyu silip silip yazıyorsunuz bunla.oyalanmayin alın çocuğunuzu kucağınıza en yakın hastaneye gidin
Hemde çok acil şekilde

10 dk olmuş üye olali o telasta burası mi geldi aklına
Sana mı sorcam ya o korkudan benim burda kimleri ariyip sordugumu naptini nerden bile bilirsiniz ki. En son çare buraya sormak geldi çevrem götürme bişey olmaz dediği için buraya soriyim dedim

Uyutmak sakıncalı olabilir acile götürün lütfen

Sana mı sorcam ya o korkudan benim burda kimleri ariyip sordugumu naptini nerden bile bilirsiniz ki. En son çare buraya sormak geldi çevrem götürme bişey olmaz dediği için buraya soriyim dedim
Bişey olmaz diye bir şey yok en az iki saat gözetiminiz altında olması lazım. Gözlerde kayma bilinç kaybı kusma var mı bakmanız lazım. Bebeği uyutmanız çok sakıncalı diyorum burada polemik derdinde misiniz

Bizim buradaki doktorlar bu konuda 2 şeye dikkat edin diyorlar. Benim de başıma geldiği için biliyorum.
4 saat takip uyutmamaya ve kusmamasina dikkat bayilmamasina dikkat edilecek evde.
Eğer bunlarda bir sıkıntı yoksa çocuğun hal ve hareketleri iyiyse getirip boşuna çocuğa cok ağır radyasyon aldirmayalim. Diyorlar.
Ama konu sahibi uyudu demiş uyuması sıkıntı. 4 saat uyumamasi gerek.
Ben de doktorların söylediğini yazıyorum buraya.

Son düzenleme:
Çevren seni bilgilendirmiş zaten o zaman bize reçel yemek düşer. Bunca dr boşa var zaten.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun
Şu üsluba bak
Ben çocuk için endişe ettim
Sen iyimisin
burda oyalanma diye dedim bana dediğin şeye bak üsluba bak

Son düzenleme:
Bu tip düşme durumlarında doktorumuzun söylediği şey yükselik olarak bebeğin boyundan daha yüksek ve düz etrafta başını vs çarpacağı bir köşe yoksa doktora götürmekte acele etmenize gerek yok. Biraz gözlemleyin herhangi bir ters durum olup olmadığını. Bir anlık dalgınlıkla her annenin başına gelmiştir bu yataktan düşme olayı. Halının üzerine düştüyse etrafta çarpacağı eşya yoksa bişey olmamıştır Allahın izniyle

Uyandırın bebeğinizi ve çocuk doktorunuza hemen götürün.

Benzeri başımıza gelmişti.Doktorumuz reflekslerine bakmıştı tomografiye gerek görmemişti. Ama biz götürerek önlemimizi almış olduk.

Benim anlamadığım bunu nasıl bilmemeniz. Düşen bir kimse uyumamalı kusma vs görülebilir mutlaka mutlaka doktora gitmeli. Yani bu en temel bilgidir Bu kadar cahil olmayın. Okuyun.Heryerde yazar bu. Pes doğrusu

Madem çevreniz öyle demiş bırakın uyusun. Siz de bir kahve icin. Tövbe estağfurullah.

Çocuk düşünce
uyutulmaz. Bari uyandırıp takip edin.

Geçen oğlum yataktan düştü ben hastaneye götürüldüm. 30 cm filan yüksekliği üstelik 4
yaşında.

Çok biliyor o çevren. Bizim komşunun oğlunun gözüne taşla vurmuş bir çocuk. Çocuğun gözü kanadı çevresi dedi ki götürme bir şey olmaz çocuğun şu anda bir gözü kör 🤬🤬🤬🤬 ne sorumsuz insanlarsınız ya siz. Madem çevrene bu kadar inanıp güveniyorsun sormasaydın buraya hayret bir şey ya.

X