• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim yan yatmıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi YZN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

YZN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
29
0
86
Konya
arkadaşlar 4 aylık bebeğim var. kesinlikle yan yatıramıyorum. ben yatırıyorum o dönüyor. kafasının şekli değişmeye başladı. acaba yan yatırma yastıkları var ya onlardan alsam faydası olur mu? kullananlar varsa bilgi verirse sevinirim. ya da sizlerin tavsiyeleri neler bu konuda. yan yatırmak için ne yapabilirim?

uykuya daldıĞında sen kafasını yana doĞru Çevıre bılırsın taatmem vÜcÜdunu Çevırmene gerek yok bence

benimkiler de öyle olmustu kafası yamuldu yavrumun :bbo:sona çevire çevire alıstı biraz düzeldi simdi.hafif yamukluk var da hiç belli olmuyor biraz uğrasman lazım.

zaten uyurken kendisi kafasını sola çeviriyor o taraf düzleşti. inşallah düzeltebiliriz.

benım yattıgım tarafa cevırıyor benımkıde bende onunla capraz yatıyoru bazen.benımkıde yamuk kafa :=))

benimki de yan yatırdı hep hiç sırtüstü koymadı kafasını, kafası arkaya doğru uzun. yani sadece yan yatarsa da şekil bozukluğu oluyor. O yastıkları ben çok geç farkettim, artık kafası şekillenmişti. Ama kesinlikle işe yarıyor, al ve uğraş derim. ben de çok uğraşmama rağmen hep yan yatmıştı

Back