- 2 Temmuz 2023
- 8.607
- 23.680
Anlattiginiz belirtileri kucuk yegenimde yasadik onunki epilepsi suphesiyle baslayip, bebeklik dönemi kasilmalari diye 6 yasina dek takip yapildi, daha sonrasinda 1 kez daha nobet gecirdi ama simdi birseyi yok. Bir universite hastanesinde tedavi gormustu ilk belirtileri yasadiginda.Çok geçmiş olsun. Benim bebeğim 15 aylık bi hafta oldu harkedeli her uykudan kalktığında gözleri yukarı kayiyo elleriyle haraket yapıyo başı öne düşüyor 1. 2 saniye aralıklarla 1 2 dakka sürüyo doktora götürdük nöroloji eeg cekdirdik kötü çıktı doktor hemen ilaca başlayalım dedi depakin diye bı ilaç 3 gündü veriyoruz epilepsi tanısı kondu bu gün de özele götürdük eeg cekdirdik o da kötü çıktı doktor West sendromu dedi ilaçlar yetersiz iğne tedavisine basliycaz dedi şimdi napicaz bilmiyorum ilacın da yan etkileri çok riskli de Allah yardımcınız olsun İnşAllah ama yinede doktora goturucez
Tam sunu yasamisti, benzeyip benzemedigine kendiniz karar verin.
Sabah uyanip gozlerinin beyazi gozukecek kadar gözler yukari kaymis, sese isiga tepki vermeden annesi sarildigi halde titremelerini durduramayacagi kadar sert sekilde sarsilmis, titremis. Bikac dk sonunda duzelmis, sonra tekrar yasamis ayni seyi. Ikinci nobette videoya cekmisler, doktor o video ile teshis koydu.
Simdi masallah sapasaglam cocuk. Burda birkac arkadas daha yazmis, mutlaka universite hastanesinden de gorus alin.
Ben de yarin muayene sirasinda danisip bilgi alacagim. Gecmisler olsun, tekrar ediyorum dilerim evladiniz sapasaglam atlatir bu sureci.