- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi Ragve_anyela
Amin inşallah senin bebeğinide Allah bağışlasın inşallah Allah sana da kolaylıklar versinİnşallah yaa Allah bağışlasın uzun ömür versin iki boncugada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah senin bebeğinide Allah bağışlasın inşallah Allah sana da kolaylıklar versinİnşallah yaa Allah bağışlasın uzun ömür versin iki boncugada
Internetten bir araştırma yapın. Bulunduğunuz ili bilmiyorum ama artık hemen hemen her ilde bulunabiliyor. Hatta burada bile forumlarda sorabilirsiniz.Uyku terapistin nerde bulabilirimki
Kendi üstünüzden 1 gün boyuna giydiğiniz kokunuzun sindigi bişeyi uyurken yanına koyun . Birde öyle uyutmayi deneyin
Allah bağışlasın bebeğini öncelikle Can'ım .. Bende aynı şeyleri yaşadım 1 yaşına kadar sürüyor bi bebeğin düzene girmesi Zor biliyorum ama çok sabır işi ..
bak ben onca zamandır bebek istiyorum suan evdeyim çalışmıyorumda felaket rahatım ama işte bende böyle değil senin gibi olmak istiyorum emin ol senin rahatsızlık duyduğun benim rahatım
sabır canım aynen relax ilerde kreşe verirsin durum yoksa devletin verdiği alana göre değişen kreşler var verir rahatlarsınArtık bıraktım temizliği falan yorgunluguma görmemeye çalışıyorum :) Allah sizede naisp etsin inşallah. :))
Ama şu doğuma bağlı oluşan sorunlar çok kötü yapıyor insanı(
Küresel verilecek gibi olduğunda benzaten rahatlamış olurum inşallah. Ama dediğim gibi aslında çok güzel bişey iyiki doğmuş . Dediğim gibi doğuma bağlı hemoroid falan benim işimi zorlaştırıyor . İnsan anı acirken vs pek ilgili iyi olamıyorsabır canım aynen relax ilerde kreşe verirsin durum yoksa devletin verdiği alana göre değişen kreşler var verir rahatlarsın
bendede var ya hemo ş.. illet küfür etmek gibi olmasın cok şükür keten yağı tüket bol bolK
Küresel verilecek gibi olduğunda benzaten rahatlamış olurum inşallah. Ama dediğim gibi aslında çok güzel bişey iyiki doğmuş . Dediğim gibi doğuma bağlı hemoroid falan benim işimi zorlaştırıyor . İnsan anı acirken vs pek ilgili iyi olamıyortüm sorunlar bitti buraya konuyu actigimdan beri biraz daha hatta epey iyiyim . Hemoroid beni çok kötü yapıyor günlük hareketlerimi zorlaştırıyor yoruyor. Doğal olarak çocukta üstüne zor oluyor
bendede var ya hemo ş.. illet küfür etmek gibi olmasın cok şükür keten yağı tüket bol bol
Genelde bebek mağazalarında üstünde ayıcık olan küçük battaniyeler olur. Uyku arkadaşı derler ona özellikle çalışan anneler yapar. Kendi kokuları sinsin diye O battaniye ile 24 saat dolaşırlar sonra ise giderken onu bırakırlar çocuğa. Onu deneyebilirsiniz diye yazdım. Kendi çamaşırınızı ister üstüne serin ister altına ister yanına. Yeter ki sizin kokunuz sinmiş olsun ve bebek o kokuyu alsınÜstüne mi seriyim kenara birakiyimmi ? Bu arada teşekkür ederim:))
Evet malasef .....Lavaboya çıkmakla ilgili sorunlarınız oldumu![]()