Bebeğim ve yapamadığım şeyler.:( Nolur bı fikir verin

Çalışan ve yakında Allah nasip ederse çocuk sahibi olacak biri olarak nacizane fikrim şudur.. " yardimci tutma şansı yoksa mikrop kapmayacak kadar temizlik,mümkün olduğu kadar fazla çocuğa zaman ayırma..yıllar sonra insanlar evinizin ne kadar temiz olduğunu değil yetistirdiginiz evladinizin nasıl olduğunu konuşacaklar..diye bir söz var çok hoşuma gidiyor..."

Allah bağışlasın bebeğini öncelikle Can'ım .. Bende aynı şeyleri yaşadım 1 yaşına kadar sürüyor bi bebeğin düzene girmesi Zor biliyorum ama çok sabır işi ..

bak ben onca zamandır bebek istiyorum suan evdeyim çalışmıyorumda felaket rahatım ama işte bende böyle değil senin gibi olmak istiyorum emin ol senin rahatsızlık duyduğun benim rahatım

bak ben onca zamandır bebek istiyorum suan evdeyim çalışmıyorumda felaket rahatım ama işte bende böyle değil senin gibi olmak istiyorum emin ol senin rahatsızlık duyduğun benim rahatım

Artık bıraktım temizliği falan yorgunluguma görmemeye çalışıyorum :) Allah sizede naisp etsin inşallah. :))
Ama şu doğuma bağlı oluşan sorunlar çok kötü yapıyor insanı (

Artık bıraktım temizliği falan yorgunluguma görmemeye çalışıyorum :) Allah sizede naisp etsin inşallah. :))
Ama şu doğuma bağlı oluşan sorunlar çok kötü yapıyor insanı (
sabır canım aynen relax ilerde kreşe verirsin durum yoksa devletin verdiği alana göre değişen kreşler var verir rahatlarsın

K
sabır canım aynen relax ilerde kreşe verirsin durum yoksa devletin verdiği alana göre değişen kreşler var verir rahatlarsın
Küresel verilecek gibi olduğunda benzaten rahatlamış olurum inşallah. Ama dediğim gibi aslında çok güzel bişey iyiki doğmuş . Dediğim gibi doğuma bağlı hemoroid falan benim işimi zorlaştırıyor . İnsan anı acirken vs pek ilgili iyi olamıyor tüm sorunlar bitti buraya konuyu actigimdan beri biraz daha hatta epey iyiyim . Hemoroid beni çok kötü yapıyor günlük hareketlerimi zorlaştırıyor yoruyor. Doğal olarak çocukta üstüne zor oluyor

bendede var ya hemo ş.. illet küfür etmek gibi olmasın cok şükür keten yağı tüket bol bol

Üstüne mi seriyim kenara birakiyimmi ? Bu arada teşekkür ederim:))
Genelde bebek mağazalarında üstünde ayıcık olan küçük battaniyeler olur. Uyku arkadaşı derler ona özellikle çalışan anneler yapar. Kendi kokuları sinsin diye O battaniye ile 24 saat dolaşırlar sonra ise giderken onu bırakırlar çocuğa. Onu deneyebilirsiniz diye yazdım. Kendi çamaşırınızı ister üstüne serin ister altına ister yanına. Yeter ki sizin kokunuz sinmiş olsun ve bebek o kokuyu alsın

Lavaboya çıkmakla ilgili sorunlarınız oldumu
Evet malasef ..... banyodan durulanmasan çok çıktım köpüklü İnsanlıktan çıkmıştım resmen saçımı taramaya üstümü giyinmeye fırsat etmiyordu .. Ama geçti şükür şiödi bira rahatım 15 aylık bebeğim ilk 8 ay ömrümden ömür gitti

öncelikle bir doktora görünün.
o makat problemini çözün. sağlık herşeyin başı.
memekolikse biraz biraz ek gıdaya geçin.
yemek işiniz basite kaçın. temizlikte olmayıversin boşverin. çocuklu bir kadınsız artık. eskisi gibi tertemiz olmaz ki.
o uyudukça sizde uyuyun. yürümeye başlayınca bence daha kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…