• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim ve uykusu

Herkesin Nicki kendine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
399
379
303
İzmir
Öncelikle rabbim cümlemizin evladını bağışlasın sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzularımız inşallah 🥰🥰Kızlar 68 günlük bebeğim var tabi ki daha uyku düzeni oturtamadık bazen çok güzel uyuyor bazen de hiç gözlerini kırpmıyor 13 saat uykusuz durduğu zamanlar da oluyor kolik vs değil doktora sordum olabilir her bebek uykuyu sevmez dedi bebeğim her zaman kucakta uyumayı sevmiyor bazen kendi yatağında veya salonda yanımda reflü yatağında bakınarak uyumak istiyor bazen uyanıyor beni görünce geri uyuyor ben kendiliğinden uyuduğu zamanlar vicdan azabı çekiyorum ne bileyim sanki onu tek bırakıyormuşum da uyuyormuş gibi 😟 aynı odada veya yanında oluyorum ama bazen kendi kendine uyumayı tercih ediyor bazen mırıldanıyor o zaman koynuma basıyorum sarılıyorum öyle uyuyor bazen sallanmayı hiç sevmiyor sizce normal mi yoksa annelik her şeyi en ince detayına kadar düşünüp kafayı yemek mi 🥹

Evet, annelik biraz delilik 🙃

Şu günlerin tadını çıkarın, çok çabuk büyüyorlar. Doktor nasılsa problem yok demiş, nasıl istiyorsa öyle uyusun kuzu😍

Evet, annelik biraz delilik 🙃

Şu günlerin tadını çıkarın, çok çabuk büyüyorlar. Doktor nasılsa problem yok demiş, nasıl istiyorsa öyle uyusun kuzu😍
Dimii tedirgin oluyorum ya sanki onu tek bırakmışım da kendi kendine uyumayı öğrenmiş gibi bir yazı okumuştum yetimhanede ki bebekler ağlamaz hiç vs diye öğrenilmiş çaresizlik diye hep o geliyor aklıma hem o kuzulara üzülüyorum hem diyorum ben mi yavrumu ihmal ediyorum bi değişik oldum ya 🥹

Sizinkisi çaresizlikten değil, güvenden ağlamıyor. Benim 3 çocuğum da öyleydi öyleler. Melek gibi sessiz bebeklik vs. Gayet güzel bir şey bu. Kendi kendine uyuması da harika.
Yaaa inanın hiç bu açıdan düşünmemiştim yanımdayken saçlarını severim ellini okşarim öylece dalar uykuya bazen kendiliğinden uyuyor üzülüyordum bende 😅

Öncelikle rabbim cümlemizin evladını bağışlasın sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzularımız inşallah 🥰🥰Kızlar 68 günlük bebeğim var tabi ki daha uyku düzeni oturtamadık bazen çok güzel uyuyor bazen de hiç gözlerini kırpmıyor 13 saat uykusuz durduğu zamanlar da oluyor kolik vs değil doktora sordum olabilir her bebek uykuyu sevmez dedi bebeğim her zaman kucakta uyumayı sevmiyor bazen kendi yatağında veya salonda yanımda reflü yatağında bakınarak uyumak istiyor bazen uyanıyor beni görünce geri uyuyor ben kendiliğinden uyuduğu zamanlar vicdan azabı çekiyorum ne bileyim sanki onu tek bırakıyormuşum da uyuyormuş gibi 😟 aynı odada veya yanında oluyorum ama bazen kendi kendine uyumayı tercih ediyor bazen mırıldanıyor o zaman koynuma basıyorum sarılıyorum öyle uyuyor bazen sallanmayı hiç sevmiyor sizce normal mi yoksa annelik her şeyi en ince detayına kadar düşünüp kafayı yemek mi 🥹
Hiç üzülmeyin bence. Sonuçta ağlatarak o çaresizliği öğretmiş değilsiniz ki bebeğinizin kendi tercihi bu. Rahatsız olsa zaten uyumaz bile. Mesela ben oğlumu sallıyordum ağlıyordu meme de ağlıyordu kucakta ağlıyor bi şekilde kendi başına uyumak istediğini düşündüm cidden küçücük bile olsalar buna onlar karar veriyor. Nasıl başlarsa öyle gider ilerde gerçekten rahat edersiniz 😊 uyanık olduğunda bol bol sarılın öpün o güven o bağlılık kurulmuş zaten ❤️

Back