• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim ve kilosu

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
Merhabalar. Bebeğim 3 aylık tam 6kg. 3600 doğmuştu. Az önce görümcem kızını sağlık ocağına götürmüş. 1 aylık bebek 3300 kilo doğru 5300 olmuş. Bir aylık bebek 2 kilo almış bir ayda. çok şaşırdım. Bebeği 1 ayda 2 kilo alan var mı. Maşşşallah çekiyorum sürekli.

benim kizimda 18oo almjsti cnm
oglumda 148o gr almisti

hey maşşalllaaah. Bebeğimi sürekli emziriyorum. Gece 2 kez kalkıyorum. Gündüz pek fazla uyumuyor. Gece 12den aşağı yatmaz. Acaba uyumadığı içinmi kilo almıyor. Değerlere göre normal aslında kilosu ama ne bilim 2kg nereee benim kızın 800 gramı nere.

hey maşşalllaaah. Bebeğimi sürekli emziriyorum. Gece 2 kez kalkıyorum. Gündüz pek fazla uyumuyor. Gece 12den aşağı yatmaz. Acaba uyumadığı içinmi kilo almıyor. Değerlere göre normal aslında kilosu ama ne bilim 2kg nereee benim kızın 800 gramı nere.

Tatlim senin bebeginin kg si cok.guzel masalla alt sinur 6oo gr iken 8oo gr almis
Gece dr um uc saati gecirme demisti buyume gelismesini etkiler demisti oglumds uykuciydu saat kurar kalkardim
Benim kiziminda iki ay pek uykusu yoktu ama inanilmaz oburdu gece emek icib yarim saatte kalkardu burnundan cikana kadar

benimde kızım masallah 12 de uyuyor sabah 5 te uyanıyor ben uyandırıp emzırıyordum.doktora soyledım bana sakın bebegı uyandırma dedı bırak uyusun dedı o acıkınca uyanır aglar dedı demekkı karnı tok rahat uyuyrr dedıı..o yuzden gece saat kurup uyandırma kuzucuguu bırak uyusunn..

Son düzenleme:
Benim kızım da 75 günlük 5.800 kilo.
Doktor bugün kilosunun fazla olduğunu fazla emzirmememgerektiğini söyledi, şaşırdım..
Sadece anne sütü ile besleniyor..

Back